1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. La Casa De Papel Dizisine İstanbul Karakteri Olarak Aras Bulut İynemli mi Katılıyor?
La Casa De Papel Dizisine İstanbul Karakteri Olarak Aras Bulut İynemli mi Katılıyor?

La Casa De Papel Dizisine İstanbul Karakteri Olarak Aras Bulut İynemli mi Katılıyor?

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye’de de milyonlarca izleyicisi olan La Casa De Papel dizisine bir Türk oyuncu dahil oluyor. Peki La Casa De Papel Türk oyuncusu kim?

A+A-

Ortaya atılan iddialara göre, kısa süre önce 4. Sezonu yayınlanan dizinin 5. Sezonunda; Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından birisi olan Aras Bulut İynemli kadroya dahil olacak. Merak edilen bir diğer konu ise, Aras Bulut İynemli’nin La Casa De Papel dizisinde hangi karaktere hayat vereceği.

Aras Bulut İynemli La Casa De Papel Dizisine Mi Katılıyor?

Aras Bulut İynemli’nin La Casa De Papel dizisinde hangi karaktere hayat veriyor ve La Casa De Papel Türk oyuncu kim? Sorusu, 4. Sezonun yayınlanmasının ardından ülke genelinde büyük yankı buldu. İddiaya göre son 2 sezondur Türk halkının severek izlemesinden dolayı Netflix’in dikkati Türkiye’ye yoğunlaştı. Bunun ardından La Casa De Papel dizisinde, Türk oyuncuya ve Türk şehirlerinden birisine isim verileceği söylendi. İstanbul’un olacağı iddia edilen dizide; hangi oyuncu dahil oldu? Ortaya atılan iddialara göre La Casa De Papel Dizisine Aras Bulut İynemli dahil olacak.

La Casa De Papel İstanbul karakteri, Aras Bulut İynemli ile hayat bulacak. Türk televizyon tarihinde birçok başarılı diziye ve filme imza atan İynemli, Netflix yapımı olan bu dizide oynarsa; kariyerini tüm dünyaya açmış olacak. 

La Casa De Papel İstanbul  - Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut, 1990 Yılının Ağustos ayında İstanbul’da doğmuştur. Ablasının ses sanatçısı, abisinin tiyatrocu olmasından kaynaklı; kendisi de sanata ilgi duymuş ve bu alanda yoğunlaşmıştır. İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan hemen sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi’ni kazandı ve uçak mühendisliği okurken, okulu dondurdu ve oyunculuk yapmaya başladı. Oynadığı ilk reklam filmi Patos olan Aras Bulut İynemli, bir başka reklam filminde ise İtalyan bir futbolcu rolünü canlandırdı. Bu reklam filminde yönetmen Zeynep Günay’ın dikkatini çeken İynemli; ardından Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin denemelerine çağrılmış ve başarılı olmasının ardından dizi kadrosuna dahil olmuştur. Kariyerine böyle başlayan İynemli, son olarak iddialara göre La Casa De Papel dizisinde İstanbul Karakterini canlandırarak, tüm Dünyaya kariyerini açacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.