1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kuruluş Osman Yeni Bölümüyle Nefes Kesiyor! ‘Bu topraklarda yaşadığı sürece ne sana ne bana huzur yok…’
Kuruluş Osman Yeni Bölümüyle Nefes Kesiyor! ‘Bu topraklarda yaşadığı sürece ne sana ne bana huzur yok…’

Kuruluş Osman Yeni Bölümüyle Nefes Kesiyor! ‘Bu topraklarda yaşadığı sürece ne sana ne bana huzur yok…’

Kuruluş Osman dizisi ekranlara gelen son bölümü ile Ertuğrul Bey’in almış olduğu bir karar neticesinde Savcı Bey’i farklı bir konu hakkında görevlendirildiğini öğrendiği an Osman büyük bir yıkım yaşar. Yine de her ne olur ise olsun davasından vazgeçme kararı almaz. Asla bu davadan dönmemek için yemin eder.

A+A-

Ekranlara gelen son bölümü içerisinde çok uzun bir zamanın ardından Bamsi kötü hatırlarını bir kenara bırakmayı seçer ve tekrardan obaya dönüş yapmak için heyecan kat sayısının artmasına neden olur. Kuruluş Osman 32. Bölüm yeni fragmanını da ekranlara aldı.

Kuruluş Osman son bölümü içerisinde boş boş durmak yerine bulunan her fırsatta değerlendirmelerini yapan Flatyos ve Nikola, kurdukları tuzaklar için yeni bir plan ekliyorlar. Kısasa kıssas çıkarlarına doğru zindana atılan Göktuğ çok zor bir duruma düşer. Kurtuluş Osman son bölümünde Ertuğrul Bey ile obanın d düşman ateşinden daha uzaklarda kalarak barış, huzur ve güvenlik sağlayabilmek kapsamında harekete geçerler.

Dündar da bu süreçlerde Nikola ile bir anlaşma yapmak için görevlendirilen isimlerden biri olsa d hesaba katılmayan durumlar adeta ortalıkların çok karışmasına neden olur. Babası Ertuğrul her ne kadar emir verse bile gitmek zorunda olması, Mönke’nin de bu kapsamda yerini tespit edebilmek için Geyhatu’nun ilerlemesine de engel olmayı hedefler. Özellik ile de bu kapsamda altını çizen Osman’ı kahraman bir şekilde sergilemiş olduğu mücadelesinin gözler önüne serileceği yeni bir bölüm ile ekranlara gelecek. Kuruluş Osman 32. Fragmanı da yayına alınarak herkesin merakla bekleyişlerinin artmasına neden oldu.

Kritik sahne milyonları ekrana kilitledi…

Genel yönetmen koltuğunda Metin Günay yer alırken senaryo kısmında da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ yer alıyor. Çarpıcı meydana gele olay örgüsünün yanı sıra göz doldurmayı başaran zengin oyuncu kadrosu ile beraber her hafta heyecan dolu ve gerilim fırtınaları esecek. Her hafta reyting rekor imzaları atılan Kuruluş Osman 32. Bölüm 2. Fragmanı ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

4 Kasım Çarşamba akşamları saat 20:00’da ekranlara büyük bir heyecan ile televizyonda sevenleri ile buluşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.