1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kuruluş Osman dizisinde resmen Kenan İmirzalıoğlu bombası yaşanıyor. Tarih dersleri alıyor…
Kuruluş Osman dizisinde resmen Kenan İmirzalıoğlu bombası yaşanıyor. Tarih dersleri alıyor…

Kuruluş Osman dizisinde resmen Kenan İmirzalıoğlu bombası yaşanıyor. Tarih dersleri alıyor…

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde yeniden çekilerek ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisi için meydana gelen son gelişmeler herkesin heyecan dolu anlar yaşamasına neden oldu. Usta oyuncu olarak yer alan Kenan İmirzalıoğlu detayının gündeme gelmesi adeta bomba etkisi yaratmasına neden oldu.

A+A-

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde yeniden çekilerek ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisi için meydana gelen son gelişmeler herkesin heyecan dolu anlar yaşamasına neden oldu. Usta oyuncu olarak yer alan Kenan İmirzalıoğlu detayının gündeme gelmesi adeta bomba etkisi yaratmasına neden oldu. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana kadar oldukça büyük heyecan ile takip edilmeye devam edilen Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba akşamı rekor kırmaya devam ediyor.

Oldukça güçlü bir kadrosu olarak yer alan Kuruluş Osman dizisi sıralamasına bakılacak olduğu zaman her ne kadar karşısında oldukça güçlü rakipleri yer alsa bile yine de zirvede yerini korumaya devam ediyor. Bu sefer de Kuruluş Osman dizisi için gelen son dakika açıklamalarına bakılacak olduğu zaman Kenan İmirzalıoğlu gelişmesi yakışıklı oyuncu ile dizi hayranlarının büyük bir sevinç duymasına neden oldu.

Geçtiğimiz haftalarda kim milyoner olmak ister yarışma programına katılmış ardından da bir süreliğine de olsa veda etmişti. Son günlerde kendisi için iyi bir tarih hocası aradıkları yönünde gündem gelmeye başladı. Başarılı oyuncu için gelen haberler ile beraber yok tutmadım ama tarih konusuna karşı farklı bir merakımın olduğu doğrulukları yer almaya başladı.

Tarih konusuna karşı olan ilgisinin hem Türk hem de dünya tarihi ile ilgili olduğunu açıklamıştı. Bilindiği üzere ünlü oyuncu bir dönem boyunca Kanal D ekranları içerisinde yayın hayatına devam eden Mehmet bir cihan fatihi isimli dizide fatih sultan Mehmet olarak ekranlara gelmişti. Kim milyoner olmak ister isimli yarışma ile beraber başka projelerde de yer alan güçlü isim birçok yapım ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Gerçekten kadroya dahil olacak mı?

Kenan İmirzalıoğlu tarihe karşı olan merakından ötürü Kurtuluş Osman ile beraber Uyanış Büyük Selçuklu gibi tarihi dizilere karşı farklı yeşil ışık yakıyor olduklarına dair dikkatleri çekti. Şu an böyle bir proje içerisinde yer alacak mı almayacak mı en büyük merak edilen konulardan bir tanesi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.