1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 18. bölüm ne zaman?
Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 18. bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 18. bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman fragman videosu çarşamba günleri ekranda olan dizinin 22 Nisan 2020 Çarşamba günü yeni bölümünü ekrana taşıyacağını gösterdi. Osman Bey ve yakınlarını bekleyen tehlikelerin ekrana geleceği haftada sıra dışı gelişmeler olacak. İşte Kuruluş Osman yeni bölüm tanıtım videosu ve son bölümde meydana gelen olaylar…

A+A-

Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri ekrana taşıdı. Aynı zamanda gelecek bölümün yayın tarihi de fragmanın yayınlanmasıyla birlikte netleşmiş oldu. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, dizide hangi gelişmeler yaşanacak?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilmek için mücadele ediyor. Dündar, Osman Bey'e karşı nasıl bir plan kurduğu ortaya çıkıyor. Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurmak için çabalıyor. Balgay intikam için beklenmedik adımlar atıyor. Gündüz Bey, beylik görevinde zorluklarla karşı karşıya kalıyor.

Şeyh Edebali'den Akça Derviş'e nasihat geliyor. Balgay, Batur'u kimin vurduğunu Osman Bey'e söyledi. Dündar, oğlu Batur'u toprağa veriyor!

Dündar Bey'in oğlu Batur'a son vedasının ardından "Sana bunu edenlerden hesabını soracağım oğlum!" sözleri dikkat çekiyor. Osman Bey ise prensesi kurtarıyor ve önemli adımlar atıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.