1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölümde neler oldu? Kuruluş Osman canlı izle…
Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölümde neler oldu? Kuruluş Osman canlı izle…

Kuruluş Osman 13 Ocak yeni bölümde neler oldu? Kuruluş Osman canlı izle…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümü ile 13 Ocak akşamı ekranlara geldi. Ekranlara gelen son bölümün ardından gelen fragman herkesin yine her bölümde olduğu gibi nefes kesen anlar yaşamasına neden olacak gibi duruyor.

A+A-

Yayın hayatına başladığından beri reyting rekortmeni olmaya devam eden dizi 13 Ocak akşamı 20:00 da ekranlarda yerini aldı.

Kuruluş Osman yeni bölümde neler oldu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 13 Ocak 20:00 da yeni bölümü ile ekranlarda. Kuruluş Osman canlı izle diyerek her şeye anlık olarak erişim fırsatı sunuyor. Peki son bölümde neler oldu? Yeni dönem başlıyor. Kayı beyi taraflarından gelen kılıç kuşanmasının yanı sıra Türk kağanları tarafından emanet edilen Bamsı Bey’den teslim almak için yola çıktı. Bu sırada Osman Bey oba ve uç bölgelerinde gerekli olan nizamları kurmayı başarmak için bir an önce çalışmaya başlıyor. Fakat Flatyos’un kaçmış olması ile beraber Bala Hatun da zehirlendiği için büyük oranda bir sarsılma olacaktır.

Dündar bey ipin ucunda mı?

Flatyos’un kaçması ile beraber alp başı olarak görev alması için Göktürk sorumlu tutulur. Osman bey bir yandan da Dündar beyin Nikola ile beraber gizlice görüşmelerini öğrenmesi ile beraber çılgına dönecek. Bunun için de amcasına ceza verir. Papaya karşı ajanlık yapan kişiler Bamsı beyin tuzağa düşmesini sağlar. Tuzağa düşürmesinin ardından emanetleri ele geçirmek adına hamle yapar. Flatyos’un dönmesi ile beraber yeniden güç kazanan Nikola ise bu anlarda İstanbul sınırlarından gönderilmiş olan yeni birlikler ile beraber Osman beyi de gafil almak üzere planlar kurmaya başlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.