1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri ekranlara dönme kararı aldı! Çok farklı rolle ekranlara gelecek…
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri ekranlara dönme kararı aldı! Çok farklı rolle ekranlara gelecek…

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri ekranlara dönme kararı aldı! Çok farklı rolle ekranlara gelecek…

Uzun seneler boyunca adeta ekranlarda yer alan ve izlerinin yok olmasına asla izin vermeyen Kurtlar Vadisi dizisi ile rol alan Nefise Karatay çok uzun zamandır ekranlarda yerini almıyordu.

A+A-

Uzun zamandır adeta hafızalardan silinecek gibi olsa bile aldığı şok karar ile beraber yeniden ekranlara gelecek. Bir Annenin Günahı isimli yapım ile ekranlara gelecek.

21 Kasım cumartesi günü Kanal D ekranlarında yayın hayatına girecek dizide kurtlar vadisi yapımı ile beraber geniş kitlelere erişmeyi başaran Nefise Karatay da yer alacak.

Televizyon hayatına çok uzun bir süre veda etse bile yeniden dijital platformlarda aranan yüz olmuştur. Bu yüzden en çok aranan listeler dizisi olan Kurtlar Vadisi yapımda yer alan Nefise Karatay yer aldığı Ahu Toros karakteri ile de akıllarda er almayı başardı.

Kurtlar vadisinden sonra oyunculuk deneyimleri için ekranlardan ayrı kalmayı tercih etti. Bir hayli zamandır vermiş olduğu aradan sonra Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak dizide rol alacak. Başrol olarak adeta hasretin son bulmasını sağlayacak.

Filipin ülkesinde oldukça yüksek oranlar ile izlenen diziden uyarlanan yapım Kanal D ekranlarında sevenleri ile tanışacak. Adeta kurtlar vadisi dizisi ile çok iyi bir şekilde ünlenen isim birçok ünlü usta ile başrolleri paylaşacak.

Yapımda kimler rol alacak?

  1. Nefise Karatay;
  2. Mert Yazıcıoğlu,
  3. Pamir Pekin,
  4. Özge Özberk,
  5. Emre Kınay,
  6. Simay Barlas
  7. Musa Uzunlar' ile yan yana olarak başrolleri paylaşacak.

Sadece Filipinler ile değil birçok ülkede de yer alan diziden uyarlanması birçok kişi tarafından merak edilmesine neden oldu. Yönetmenlik koltuğuna bakılacak olduğu zaman Yüksek Aksu olacak.

Nazan Güngör karakteri ile ekranlara kaldığı erden geri dönüş yapacak. Çocuğunun her ne olur ise olsun hayatta kalabilmesi için suç işlemek zorunda olan ve eşini de kayıp etmesinin ardından çok çaresiz kalan annenin hayat hikayesini konu alır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.