1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kurtlar Vadisi dizisi ile EDHO birleşecek. Kurtlar Vadisi Eşkıya olarak ekranlara gelecek…
Kurtlar Vadisi dizisi ile EDHO birleşecek. Kurtlar Vadisi Eşkıya olarak ekranlara gelecek…

Kurtlar Vadisi dizisi ile EDHO birleşecek. Kurtlar Vadisi Eşkıya olarak ekranlara gelecek…

ATV ekranlarının en sevilerek uzun süre izlenmiş olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında gelen söylemler insanlar arasında ciddi anlamda tartışmaların meydana gelmesine neden oldu. Bu durum karşısında dizi seven kişiler dizisin artık isminin değişmesi gerektiğine dair açıklamalarda bulundular.

A+A-

ATV ekranlarının en sevilerek uzun süre izlenmiş olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında gelen söylemler insanlar arasında ciddi anlamda tartışmaların meydana gelmesine neden oldu. Bu durum karşısında dizi seven kişiler dizisin artık isminin değişmesi gerektiğine dair açıklamalarda bulundular. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi seven kişiler Kurtlar vadisi pusu ile beraber Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin birleşmesi ile beraber Kurtlar Vadisi Eşkıya kısmını meydana getirdiler.

Uzun süredir ekranlarda yerini almaya devam eden ve ekranlara gelen her bölümü ile reyting kırmaya hız kesmeden devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hala izleyicilerini ilk bölümden bu yana kadar ekran karşısında kilitlemeyi başarıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her ne kadar yıllar önce ekranlara vedan etmiş olan Kurtlar Vadisi dizilerini biri birilerine çok benzetmesinden dolayı kurtlar vadisi dizi hayranlarının en ilgi çekici adımlarından bir tanesi oldu. Bir yandan kurtlar vadisi dizisi oyuncuları kendilerini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde buldukları dikkatleri çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz…

Bir yandan da bu oyuncuların da dizilere katılmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde köklü değişiklikler meydana gelmeye başladı. Fakat ilerleyen süreçler içerisinde diziye kurtlar vadisinden o kadar çok oyuncular katılmakta ki diziyi en seven kişiler iki dizinin bir araya gelmesi ile beraber sosyal medya ortamlarında tartışma olmasına neden oldu. Bu sayede iki dizinin isimlerinin birleşmesi sağlandı. Dizileri seven isimler sosyal medya dünyası içerisinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile beraber kurtlar vadisi birleştirilerek kurtlar vadisi eşkıya dizisi isimleri bir araya geldi. Bu durum karşısında diziler bir anda en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Kurtlar vadisi dizisinin en sevilen karakterlerinden olan Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sürmeli, Müfettiş Kane rolleri ile beraber akıllarda büyük yer edinen Gülener gibi birçok isim ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yerini almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.