1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kurtlar Vadisi, Bu Sefer Pusuya Düştü! Polat Alemdar’a 12 Yıl Hapis Cezası…
Kurtlar Vadisi, Bu Sefer Pusuya Düştü! Polat Alemdar’a 12 Yıl Hapis Cezası…

Kurtlar Vadisi, Bu Sefer Pusuya Düştü! Polat Alemdar’a 12 Yıl Hapis Cezası…

Bir dönemlerin efsane isimlerinden bir tanesi olan Polat Alemdar rolü ile Necati Şaşmaz için son dönemlerde geçirdiği zorlu günler dikkatleri çekiyor. Magazin dünyasında bulunan haberlere göre Necati Şaşmaz için gelen haber tüm sevenlerini üzerken mahkemelerden çıkamıyor olması onun için zorlu süreçleri beraberinde getiriyor.

A+A-

Eşi Nagehan Şaşmaz tarafından gelen bilgi ve şok iddialar karşısında dava açılan Necati Şaşmaz; kendisi için açılan dava karşısında gelen bilgilere göre 12 yıla kadar hapis ceza istemi ile yargılanacak. Yaşadığı olayların şokunu bir türlü üzerinden atamıyor olmasından dolayı da hala konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Necati Şaşmaz’a eşi tarafından tam 12 yıl hapis ceza istemi…

Geçtiğimiz dönemlerde adeta mermilere meydan okumayı başaran Polat Alemdar için eşi tarafından bir dava açıldı ve karşılığında hayal kırıklığı yaşadı. 48 yaşındaki usta oyuncu 2012 yılında çok parlak hayaller kurarken oturduğu nikah masasından hayal kırıklıkları yaşadı. Evlendiği eşi tarafından çok büyük bir iddia ile suçlandı

2012 yılında nikaha oturduğu eşi için sosyal medya platformları içerisinde yasal olmayan yöntemler ile ele geçirmişti. Ele geçirilmiş olan ses kayıtları ile beraber mesajların da mahkeme içinde delil olarak kullanılacak olmasından dolayı suçlanan Necati için tam 12 yıl boyunca hapis cezası istemi de söz konusu.

2012 yılında evlenmiş olduğu eşi hem telefonundaki mesajları hem de sosyal medya hesaplarındaki görüşmeleri gizli bir şekilde ele geçirdi. Buradan elde ettiği veriler ile beraber boşanma davası açtı. Kayıtları da dava sırasında delil olacak kullanmasından dolayı şikayetçi olan eşi tarafından hapis cezası istemleri söz konusu oldu.

Mahkeme süresi nasıl devam edecek?

Nagehan Şaşmaz tarafından gelen suçlamalara göre; eşinden izin almadan sosyal platform hesaplarını yazışmalarını ve telefon görüşmelerini yasal olmayan yollar ile ele geçirerek bilgi sızdırmasını Polat yapmıştı. Bu durum karşısında oldukça sinirlenen Nagehan; eşi için ifşa etme suçundan dolayı hapis cezası alması gerektiğini de istedi. Bundan sonra gelecek olan sürecin nasıl devam edeceği ile ilgili en ufak bir açıklama gelmedi. Fakat Nagehan Şaşmaz her ne olur ise olsun geri adım atmayacak gibi duruyor. Geçtiğimiz yılların vazgeçilmezi olan Polat Alemdar; konu için açıklama yapmamak adına elinden geldiği kadar her noktadan uzaklaşmayı tercih ediyor. Olayın perde arkası nasıl olduğu tam bilinmiyor olsa bile incelemeler hala devam ediyor. Sonucun ne olacağı ise tüm sevenleri tarafından merak ile bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.