1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kurban Bayramı Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Emekli İkramiyesi Ne Kadar?
Kurban Bayramı Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

Kurban Bayramı Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

Temmuz ayının pandemi ile de birleşmesi ile beraber emekli vatandaşlar için müjde ayı olduğu u söylemek yanlış olmayacaktır. Emeklilerin araştırdığı Temmuz zammı konusuna ilişkin ayrıntılı yanıtlara haberimizde yer verdik, işte tüm detaylar…

A+A-

Milyonlarca emekliye yılda iki kez zam müjdesi veriliyor. 2020 Ocak ayı zammından sonra gözler Temmuz ayındaki zamma çevrildi. Emekli vatandaşlar Temmuz zammı yapılıp yapılmayacağını, ek ödemeleri, intibak ve ikramiye ödemelerini merakla araştırmaya devam ediyor.

Temmuz ayının Pandemi ile de birleşmesi ile beraber emekli vatandaşlar için müjde ayı olduğu u söylemek yanlış olmayacaktır. Emeklilerin araştırdığı Temmuz zammı konusuna ilişkin ayrıntılı yanıtlara haberimizde yer verdik, işte tüm detaylar…

Temmuz Ayı İçin İkramiye ve Zam İle Çifte Müjde!

Beklenen müjdeli haber sonunda verildi. Emekli vatandaşların sabırlı zam bekleyişi müjde ile sonuçlandı. Temmuz 2020 tarihi itibariyle emeklilere zamlı ödeme yapılıp aynı zamanda Kurban Bayramı ikramiyelerinin de yatırılacağı duyuruldu. Emekli bayram ikramiyesi 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödenecek.

Tüm bunların yanı sıra intibak ödemeleri için de gözler TBMM’den çıkması beklenen müjdeli haberlere yönelse de henüz net resmi bir açıkla yapılmadı. Peki, temmuz zammı emekli maaşlarına ne kadar yansıyacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar verilecek?

Bayram İkramiyesi de Temmuz’da Yatırılacak!

Koronavirüs sürecinde emeklilere yönelik pek çok güzel gelişme yaşandı. Bunlardan biri de tabii ki temmuz zammı haberleri olarak yansıdı. Temmuz 2020 zammı yapılacağını duyan vatandaşları zam miktarının ne kadar yansıyacağını araştırmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre temmuz zammı ile beraber milyonlarca emekli vatandaşa 361 TL ek ödeme yatırılacak.

Kurban bayramı ikramiyesi de yine her yıl olduğu gibi bu yılda 1000 TL olarak yatırılacak. Meclisten intibak haberleri beklenirken, intibak onay alırsa da milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine yaklaşık 355 TL intibak ödemesi yapılacağı konuşuyor. Fakat daha önce de ifade ettiğimiz üzere intibak konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum