1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Kullanıcılar İsyanda: Instagram ve Facebook Messenger Birleştiriliyor!
Kullanıcılar İsyanda: Instagram ve Facebook Messenger Birleştiriliyor!

Kullanıcılar İsyanda: Instagram ve Facebook Messenger Birleştiriliyor!

Instagram ile Facebook Messenger’ı birleştirme kararı alan Facebook, plânının ilk aşamasını kullanıcı deneyimine sundu. İnstagramdaki güncelleme ile birlikte Facebook Messenger, İnstagram ile bütünleşti.

A+A-

Facebook’un uzun zamandır gerçekleştirmek istediği bir düşünce olan bu birleştirme fikri, kullanıcıların karşısına somut bir şekilde çıkmaya başladı ve deneyimlerine sunuldu, 15 Ağustos’tan itibaren ABD’de sınırlı kullanıcı, İnstagram’a giriş yaptıklarında bir bildiri ile karşılaştılar.

İnstagramın yaptığı yeni güncelleme ile Facebook Messenger bütünleşti. İnstagrama giriş yapan kullanıcılar mesajlaşma kısmına girdiğinde bunun yeni bir yolunun daha olduğunu gördüler. Bu yeni bütünleşmeyi kullanmak ise kullanıcının tercihine bırakıldı.

Bu Yeni Güncelleme Hangi Cihazları Kapsıyor?

Android ve İOS kullanıcılarının gördüğü bu yenilik, Facebook mesajlaşma sistemine de bir takım yenilikler getirdi. Kullanıcılar sohbetlerini daha renkli bir hale getirebilecekler ve daha çok emoji kullanabilecekler. Mesajlara ise kaydırarak cevap verebilecekler. Facebook kullanıcısı arkadaşları ile konuşabilecekler.

İnstagram güncellemesine izin verdiğiniz takdirde instagram sağ üst köşesinde bulunan Dm simgesinin yerine Facebook Messenger logosu gelecek.

Facebook’un fikri bununla da sınırlı kalmıyor. İnstagram ve Facebook ikilisine Whatsapp’ı da dâhil etmeyi planlıyor. Facebook bu yenilikleri ile Apple’ın iMessage uygulaması ile rekabet hâline girebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.