1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kubilay Aka Eski Sevgilisi Beyza Güneş İçin Savcılığa Başvurdu
Kubilay Aka Eski Sevgilisi Beyza Güneş İçin Savcılığa Başvurdu

Kubilay Aka Eski Sevgilisi Beyza Güneş İçin Savcılığa Başvurdu

Son dönemde sosyal medyada yaşadığı olaylar nedeniyle adını sıklıkla duyduğumuz oyuncu Kubilay Aka eski sevgilisi tarafından şantaj yapıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda Kubilay Aka’nın müstehcen İnstagram konuşmaları eski kız arkadaşı tarafından ifşa edilmişti. Kubilay Aka’nın bu mesajları magazin camiasında oldukça konuşulmuş ve tartışılmıştı.

Başarılı oyuncu ise bu konuşmaların geçmişte olduğunu ve eski sevgilisinin kendisinden ayrılmasını içine sindiremeyince tehdit edildiğini açıklamıştı. Bu olayın üzerinden günler geçtikten sonra bir gazetenin magazin sayfasında yer alan habere göre, Oyuncu Kubilay Aka, eski sevgilisi Beyza Güneş’i, savcılığa şikayet ettiği iddia ediliyor.

Ünlü oyuncu Aka;  şikâyet dilekçesinde aralarındaki geçmiş dönemlere ait müstehcen yazışmaları sosyal medyada ifşa eden Beyza Güneş’in, son olarak kendisini çıplak fotoğraflarını yayınlamakla tehdit ettiğini gerekçesiyle şikâyette bulunuyor.

Benden Ayrılırsan Seni Rezil Ederim İddiası

Miray Daner’den ayrıldığı dönemde Beyza Güneşle görüştüğünü kabul eden Kubilay Aka, daha sonra kalbinin sesinin dinleyerek eski sevgilisi Daner’e dönmek istediği Beyza Güneş’e söylediğini aktardı. Savcılığa verdiği şikâyet dilekçesinde Beyza Güneş’in ayrılık talebine karşılık olarak ise“Benden ayrılırsan fotoğraflarını yayarım” diyerek ona şantaj yaptığını belirttiği görülüyor.

Aka’nın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve Kubilay Aka’nın yaşanan şantaj ile ilgili olarak tüm görsel ve yazılı delilleri savcılığa sunmaya hazırlandığı belirtiliyor. Soruşturma sonunda hukuka aykırı bir şekilde kişisel mesajları ve görselleri paylaşan ve şantaj yapan genç kadının ceza alabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.