1. HABERLER

  2. KRİPTO PARA

  3. Kripto Borsası WOO X, OpenTrade İle Ortaklık Kurdu! WOO Coin Fiyatına Ciddi Etkileri Olabilir!
Kripto Borsası WOO X, OpenTrade İle Ortaklık Kurdu! WOO Coin Fiyatına Ciddi Etkileri Olabilir!

Kripto Borsası WOO X, OpenTrade İle Ortaklık Kurdu! WOO Coin Fiyatına Ciddi Etkileri Olabilir!

Kripto borsası WOO X, merkezi olmayan finansla karşılaştırıldığında daha yüksek getiri sağlamayı amaçlayan Asya'da tokenleştirilmiş ABD Hazine Bonoları sunmak için OpenTrade ile ortaklık kurdu.

A+A-

Kripto borsası WOO X, merkezi olmayan finansla karşılaştırıldığında daha yüksek getiri sağlamayı amaçlayan Asya'da tokenleştirilmiş ABD Hazine Bonoları sunmak için OpenTrade ile ortaklık kurdu.

Genişleme Hedefi: Asya

WOO X, genişleme hedeflerine odaklanırken, yakın zamanda Güney Kore'nin CODE uyumluluğuyla entegrasyonunu tamamladı. Şirketin kurucusu ve CEO'su Jack Tan, OpenTrade ile kurulan işbirliğinin, Asya'daki konumlarını güçlendireceğini belirtti.

Tokenleştirilmiş Hazine Bonolarına Talep Artıyor

ABD devlet tahvillerine göre daha yüksek getiriler sunan tokenleştirilmiş hazine bonolarına olan talep hızla artıyor. OpenTrade'in tokenleştirilmiş ABD Hazine bonosu havuzu, bireysel yatırımcılardan düzenlenmiş kurumlara kadar geniş bir yatırımcı kitlesine erişim sağlıyor.

OpenTrade'in Yenilikçi Hizmetleri

OpenTrade, tokenleştirilmiş gerçek dünya varlıklarına odaklanan yenilikçi bir platform olarak öne çıkıyor. ABD Hazine Bonoları için borç verme ürünleri dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunuyor. Bu hizmetler, Circle Research tarafından geliştirilen açık kaynaklı Çevre Protokolü ile destekleniyor.

Piyasa Büyüyor

Tokenleştirilmiş hazine piyasası, son zamanlarda önemli bir büyüme kaydederek bu yıl içinde 668 milyon dolarlık bir hacme ulaştı. Varlık yönetimi şirketi Franklin Templeton, bu pazardaki en büyük oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

Blockchain Tabanlı Finansman

OpenTrade, sadece tokenleştirilmiş hazine bonolarıyla sınırlı kalmayıp, aynı zamanda yatırım amaçlı ticari senetler ve tedarik zinciri finansmanı gibi blockchain tabanlı çeşitli getiri ürünlerini piyasaya sürme planları yapıyor. Bu, Asya Kalkınma Bankası'nın raporuna göre, piyasa katılımcılarının 2,5 trilyon dolarlık karşılanmamış finansman talebi olduğu bir dönemde geliyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Sağlanan bilgiler ticari tavsiye değildir. Nutuk.com.tr bu sayfada verilen bilgilere dayanarak yapılan yatırımlardan dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmez. Herhangi bir yatırım kararı vermeden önce bağımsız araştırma yapmanızı ve/veya kalifiye bir profesyonele danışmanızı önemle tavsiye ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.