1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi ve Kredi kartı Borcu Olanlara Büyük Müjde! Borçlar 2021 Tarihine Kadar Ertelendi...
Kredi ve Kredi kartı Borcu Olanlara Büyük Müjde! Borçlar 2021 Tarihine Kadar Ertelendi...

Kredi ve Kredi kartı Borcu Olanlara Büyük Müjde! Borçlar 2021 Tarihine Kadar Ertelendi...

Korona virüs salgını sonrasında yaşanan olumsuz ekonomik etkilerden dolayı pek çok banka tarafından vatandaşlar için önemli fırsatlar sunulurken bu fırsatlardan birisi de kredi borcu erteleme oldu. Vatandaşlar bankalara olan kredi kartı borcu, taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi borcu gibi pek çok borç için erteleme yapabilecekler. İşte tüm detaylar...

A+A-

Pandemi sürecinin getirdiği olumsuz etkiler nedeniyle pek çok vatandaş ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadı. Ancak bu zor zamanlarda vatandaşların yanında olmak adına pek çok banka tarafından önemli adımlar atıldı. Atılan son önemli adım da bazı bankalar tarafından duyurulan kredi erteleme imkanı oldu.

Korona virüs salgını sürecinde yaşanılan ekonomik sıkıntılardan dolayı bankalara olan kredi borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için verilen müjdeli haber pek çok vatandaşın rahat bir nefes almasını sağladı. Kredi borcu erteleme başvurusu yapan vatandaşlar, bu imkan sayesinde borçlarını ödemeyi erteleyerek rahat bir nefes alabilecekler.

Akbank kredi borcu erteleme ve detaylar

Yaşanan zorlu süreçler sebebiyle Akbank kredi borcu erteleme imkanını duyurdu. Akbank’a kredi kartı ya da artı para borcu olan vatandaşlar, bu borçlarını erteleme imkanı buldu. Akbank tarafından yapılan açıklama kapsamında bu bankaya borcu olan vatandaşlar, kredi borcu ödemeleri Ocak 2021 tarihine kadar erteleyebilmektedirler.

Akbank’a olan kredi borçlarını ertelemek isteyen vatandaşlar bunun için Akbank borç erteleme başvurusu için yapacakları talepleri Akbank’ın internet sitesi içerisinden gerçekleştirebilmektedirler. Bunun için başvuruların yapılması ardından kredi borcunun faizinin alınmasıyla şartıyla borçlar Ocak 2021 tarihine kadar ertelenebilmektedir.

TEB kredi borcu erteleme ve detaylar

TEB bankasına kredi borcu olan vatandaşlar da ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi için TEB kredi borcu erteleme imkanından faydalanabilmektedirler. TEB tarafından da kredi borcu olan vatandaşlar için 3 ay boyunca erteleme müjdesi verildi. Bu bankaya ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi borcu olan vatandaşlar, talep oluşturmaları durumunda 3 ay boyunca borçlarını erteleyebilmektedirler. Bu borcu ertelemek için 3 ay boyunca başvurular da devam edecek.

Bu bankaya olan borcundan dolayı kredi ödemelerini ertelemek isteyen vatandaşlar için bu döneme özel yeni kredi faiz oranları geçerli tutulacak. Borçlarını ertelemek isteyen kişiler bu işlem için bankaya herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmayacak. Ancak anaparanın gün sayısı nedeniyle oluşan faizler ve eğer bulunuyorsa vergiler de erteleme ardından ilk taksit ödemesine yansıtılacak. Bu bankaya borcu olan vatandaşlar kredi erteleme başvurusu yapmak istediklerinde TEB çağrı merkezini arayarak kolaylıkla borçlarını erteleyebilecekler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum