1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi Puanı Düşük Olanlara Müjde! Denizbank’tan 180 ay vadeli kredi fırsatı! Milyonlarca Kişi Faydalanabilecek!
Kredi Puanı Düşük Olanlara Müjde! Denizbank’tan 180 ay vadeli kredi fırsatı! Milyonlarca Kişi Faydalanabilecek!

Kredi Puanı Düşük Olanlara Müjde! Denizbank’tan 180 ay vadeli kredi fırsatı! Milyonlarca Kişi Faydalanabilecek!

Korona virüs pandemisinin hayatımızı etkisi altına alması sonrasında milyonlarca meslek grubundan birçok kişi zor duruma girdi. Bu dönem sürecinde ise insanlar devletten belirli destekler beklemekte. Beklenen destekler ise meyvesini vermekte ve özel bankalar yavaş yavaş birçok kredi destek paketlerini açıklamakta.

A+A-

Son olarak Denizbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte tarım alanları için 15 sene vadeli kredi verileceği kamuoyu ile paylaşıldı. Projenin adı  “Benim Bahçem Benim Tarlam” olarak adlandırıldı.  Verilen bu kredi desteğinin ödemeleri ise hasat dönemi zamanında bir seferlik ödeme avantajı ile birçok kişiye umut oldu. İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

Denizbank yaptığı projeler ile birlikte tarım alanında ki desteklerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Denizbank son projesi olan Benim Bahçem Benim Tarlam projesi ile birlikte tarım alanında uğraşan kişilere 15 sene vadeli kredi veriyor.

HASAT DÖNEMİ ÖDEMELİ KREDİ

Denizbank tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte tarım alanı için alınacak olan kredilerin ödemeleri senede bir kez alınacak. Bu ödemeler hasat dönemine getirilecek. Üreticiler ise bu haber sonrasında oldukça mutlu oldular. Benim Bahçem Benim Tarlam projesi kapsamında birçok kişi bu avantajdan faydalanabilecek.

TARIM ALANINA 15 SENE VADELİ KREDİ AVANTAJI

Ülkemizde üretim alanlarını güçlendirmek ve insanlara gelir sağlama amacıyla başlatılan bu proje 15 sene vadeli olarak açıklandı. Denizbank yaptığı açıklamalar ile birlikte çiftçi olan vatandaşlara arsalarını bölmemeleri şartı ve topraklarını koruma nedeni kapsamında 15 sene vadeli kredi veriyor. Benim Bahçem Benim Tarlam kredisi ile birlikte çiftçiler yılda sadece hasat döneminde bir kez ödeme yapacak.

Çiftçilere sağlanan bu avantaj ile birlikte kredinin faiz oranı ise %1,05 olacağı paylaşıldı. Denizbank vereceği kredi miktarı ise arsanın büyüklüğü ve gerçek değerine göre %100’üne kadar vereceklerini paylaştı.

KREDİ PUANI AVANTAJI

Verilen bu kredi desteğinde çiftçilerde kredi puanı asıl kriter olarak alınmayacak. Bu sağlanan avantajlar ile birlikte çiftçinin üretimini daha da arttırması ve verimlerini koruması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.