1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi notu sıfır olanlara 50 bin lira kredi imkanı! Hemen başvurun
Kredi notu sıfır olanlara 50 bin lira kredi imkanı! Hemen başvurun

Kredi notu sıfır olanlara 50 bin lira kredi imkanı! Hemen başvurun

Pandemi süresince birbirinden cazip kredi paketleriyle vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlayan Ziraat Bankası, kredi notu sıfır olan kişilere 50.000 TL’ye varan krediler veriyor. Kredi almaya uygun şartlara sahip olan ancak banka kredi notu olmayan kişiler başvuru yaptıkları takdirde Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyadan yararlanabiliyor.

A+A-

Pandemi süresince birbirinden cazip kredi paketleriyle vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlayan Ziraat Bankası, kredi notu sıfır olan kişilere 50.000 TL’ye varan krediler veriyor. Kredi almaya uygun şartlara sahip olan ancak banka kredi notu olmayan kişiler başvuru yaptıkları takdirde Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyadan yararlanabiliyor. Siz de daha önce bir bankayla çalışmamışsanız ve bu sebeple kredi notunuz sıfır ise, Ziraat Bankası şubelerine başvuru yaparak 50 bin TL kredi talebinde bulunabilirsiniz.

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası Osmanlı döneminde başlayan bankacılık hizmetlerini aynı şevkle sürdürmektedir. Günümüzde kredi başvurusu yapanların büyük bir bölümü tarafından tercih edilen Ziraat Bankası şartları uygun olan herkese yönelik düzenlediği kampanyalarla kredi vermeye devam ediyor. Siz de kampanyadan yararlanarak 50 bin liraya varan tutarlarda kredi talebinde bulunmak istiyorsanız, banka tarafından aranan şartlara haiz olmanız gerekir.

Ziraat Bankası kampanya kapsamında kredi başvurusu yapanlardan başvuru tarihi esas alınmak kaydıyla geçmiş 6 aylık sürede sigortalı çalışmış olma şartı arıyor. Bu şarta uygun olmakla birlikte daha önce bir banka ile çalışmamış olması sebebiyle sıfır kredi notuna sahip olanlar da krediden yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası 50.000 TL Kredi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kampanya, daha önce bankalarla herhangi bir şekilde kredi alışverişi yapmamış olanları kapsıyor. Bu tür başvuruları şubeler aracılığıyla alan Ziraat Bankası, başvuru yapan kişinin maaşını Ziraat Bankasında alıyor olması veya son 6 aydır bir iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olmayı zorunlu tutuyor. 60 ay vadeli olarak verilen kredi, 0,99 faiz oranıyla açılıyor.

Emekli olan ve maaşını Ziraat Bankasından alanlar da daha önce hiçbir banka ile kredi anlaşması yapmamış olmaları durumunda sadece kimliklerini göstermek suretiyle hak kazanabiliyor. Maaşlarını Ziraat Bankasından almayan emekliler de hesaplarını taşımaları halinde kampanya kapsamında verilen 50 bin TL tutarındaki krediyi almaya hak kazanıyor. Banka hesaplarını taşıyan emeklilere ayrıca faizsiz krediler ve promosyonlarla destek olmaya da devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum