1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi kartı olan herkesi sevindiren haber: Faizsiz destek ödemeleri…
Kredi kartı olan herkesi sevindiren haber: Faizsiz destek ödemeleri…

Kredi kartı olan herkesi sevindiren haber: Faizsiz destek ödemeleri…

Kredi kartı olan herkesin yakından ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Anında faizsiz destek ödemeleri alabilecekler. Birçok müşteri her ne kadar bu durumdan haberi olmasa bile sıfır faiz olanaklarından ötürü herkese anında destekler veriliyor. Kredi kullanımlarının her geçen gün artış göstermesi pek çok kişinin doğru kullanmıyor olması ile dikkatleri çekiyor.

A+A-

Kredi kartı olan herkesin yakından ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Anında faizsiz destek ödemeleri alabilecekler. Birçok müşteri her ne kadar bu durumdan haberi olmasa bile sıfır faiz olanaklarından ötürü herkese anında destekler veriliyor. Kredi kullanımlarının her geçen gün artış göstermesi pek çok kişinin doğru kullanmıyor olması ile dikkatleri çekiyor. Kredi kartlarını vatandaşlar iyi bir şekilde yönetemiyor olmasından ötürü asgari tutar ile sınırlı kalıyorlar.

Sadece asgari tutar ödemesi yapan vatandaşlar maalesef ki bir türlü kredi borçlarından kurtulmak nedir bilmiyor. En azından bir miktar da olsa fazlasını ödemek gerekecek. Böyle olursa işin içinden çıkmak daha da zor bir hale geliyor.

Bankalardan kredi kartı alarak kullanmaya başlamış olan vatandaşlar banka işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapabilmek için neye imza attıklarını dahi bilmiyor. Bu durum da kart kullandıkları anlarda haklarını tam olarak bilmiyor olmasına neden oluyor. Bu söz konusu olan haklardan en önemli adımlarından bir tanesi de faizsiz nakit kullanım olanaklarının olması yönünde oluyor.

40 gün boyunca…

Kredi kartları ile 40 gün boyunca en ufak faiz ödemesi yapmak zorunda kalmadan vatandaşlar para çekebilecekler. TBB tarafında gelen açıklamalar ile beraber vatandaşlara müjdeli haber verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.