1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi kartı kullananlar için çarpıcı açıklama: Kimsenin bilmediği 40 gün boyunca kullanılacak olan…
Kredi kartı kullananlar için çarpıcı açıklama: Kimsenin bilmediği 40 gün boyunca kullanılacak olan…

Kredi kartı kullananlar için çarpıcı açıklama: Kimsenin bilmediği 40 gün boyunca kullanılacak olan…

Ülkemizde milyonlarca vatandaş birçok harcamasını kredi kartı ile yapmayı tercih ediyor. Korona virüs salgın süreçleri ile kredi kartı kullanımları her geçen gün daha çok artış göstermeye başladı. Herkesin adeta cebinde en az bir tane kredi kartı yer almaya başladı. Fakat binlerce vatandaş kredi kartı ile söz konusu olan detayları tam olarak bilmiyor.

A+A-

Ülkemizde milyonlarca vatandaş birçok harcamasını kredi kartı ile yapmayı tercih ediyor. Korona virüs salgın süreçleri ile kredi kartı kullanımları her geçen gün daha çok artış göstermeye başladı. Herkesin adeta cebinde en az bir tane kredi kartı yer almaya başladı. Fakat binlerce vatandaş kredi kartı ile söz konusu olan detayları tam olarak bilmiyor. Kredi kartı kullanan vatandaşlar için 40 gün boyunca geçerli olacak faizsiz nakit kullanımları söz konusu olacak.

Kredi kartı kullanmakta olan vatandaşlar için 40 gün boyunca geçerli olan faizsiz ödemler ile nakit para verilmesi söz konusu oluyor. Bankalardan kredi alırken vatandaşlar bankalara krediler için faiz ödese bile bazı olanaklardan bir tanesi faizsiz olması oluyor.

10 ile 40 gün faizsiz…

Bu süreç içerisinde gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman TBB olarak da bilinen Türkiye bankalar birliği kanadından kredi kartları, işlemlerin hemen ardından borçların ödenebilmesi adına 10 ila 40 gün boyunca bir vadesini faizsiz olarak kart hamiline sunuyor. Başka bir deyiş ile bakılacak olduğu zaman faizsiz bir şekilde krediimkanları sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.