1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi Kartı Borcu Olanlara İyi Haber Tez Geldi! Kredi Kartı ve Kredi Borcu Olanlar İçin Borç Kapatma Kredisi Veren Tüm Bankalar Açıklandı! İşte O Bankaların Listesi!
Kredi Kartı Borcu Olanlara İyi Haber Tez Geldi! Kredi Kartı ve Kredi Borcu Olanlar İçin Borç Kapatma Kredisi Veren Tüm Bankalar Açıklandı! İşte O Bankaların Listesi!

Kredi Kartı Borcu Olanlara İyi Haber Tez Geldi! Kredi Kartı ve Kredi Borcu Olanlar İçin Borç Kapatma Kredisi Veren Tüm Bankalar Açıklandı! İşte O Bankaların Listesi!

Kredi kartı borcu olanlar için müjdeli haber sonunda geldi. Vatandaşlar kredi kartı borçlarını kapatabilmek adına oldukça büyük zorluklar yaşamaktadır. Dünyayı etrafına saran korona virüs hastalığı sonrasında ise borçlarını nasıl kapatacağını düşünen vatandaşlara can simidi geldi. İşte kredi ve kredi kartı borcu olanlara gelen iyi haber!

A+A-

Bankalar borcunu ödeyemeyen vatandaşlar için borçlarını tek bir bankada toplama hakkı vererek kredi çekmelerine izin veriyor! İşte borç kapatma kredisi veren bankaların listesi! Detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor..

Kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar uzun zamandır bekledikleri müjdeli haber devlet tarafından verildi. Farklı bankalardan alınan kredi kartları ile birlikte ödenemeyen borçlar oldukça büyük bir sorun teşkil etmekteydi. Vatandaşlara bu süreçte can simidini ise belirli bankalar sağladı. Borçlarını tek bir çatı altında toplanmasını sağlamak adına verilecek borç kapatma kredisi ile birlikte birçok vatandaş rahatlayacak. Peki borç kapatma kredisi veren bankalar ve faiz oranları ne kadar? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde..

BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALAR

Borçları tek çatı altında toplamak adına verilen borç kapatma kredisi belirli bankalar tarafından veriliyor. Bu bankalar ise Akbank, QNB Finansbank, ING Bank, İş Bankası, Garanti Bankası, Denizbank, Ziraat Bankası ve Şekerbank.

Akbank bu kapsam doğrultusunda vatandaşlara 12 ay vade ile birlikte 20 bin tL borç kapatma kredisi verecek.

QNB Finansbank kişiye özel belirlenecek olan faiz oranları ile birlikte 30 bin TL’e kadar borç kapatma kredisi verecek.

ING Bank kişilere özel belirlenecek olan faiz oranları ile birlikte 30 bin TL borç kapatma kredisi sağlayacak.

İş Bankası 36 ay vadeli borç kapatma imkanı sunacak.

Garanti Bankası 25 bin TL’e kadar 36 ay vadeli kredi olanağını vatandaşlara sunacak.

Denizbank da diğer bankalar gibi 30 bin TL’e kadar kişilere özel belirlenecek faiz oranlarıyla borç kapatma kredisi veriyor.

Ziraat Bankası ve Şekerbank da bu konu ile ilgili net bir rakam vermemekle beraber kişilerin bu bankaların şubelerine giderek başvuru yapmaları gerektiğini açıkladı.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ NEDİR?

Farklı bankalardan yapılan kredi kartı ve kredi borçlarını vatandaşların ödemesi için hazırlanmış bir sistemdir. Bu kredi ile birlikte vatandaşlar borçlarını tek bir çatı altında toplayarak ödeyebilecek.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Herhangi bir mal varlığı, gelir belgesi olan vatandaşlara bu imkan tanınacak. Herhangi bir mal varlığı olmayan kişiler ise son 3 aylık maaş bordrosu ile başvuru yapabilmektedir. Kredi puanı uygun olan herkes borç kapatma kredisinden faydalanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.