1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi çekecekler büyük müjde! Düşük Faizli Kredi Fırsatı! DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası
Kredi çekecekler büyük müjde! Düşük Faizli Kredi Fırsatı! DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası

Kredi çekecekler büyük müjde! Düşük Faizli Kredi Fırsatı! DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası

DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası Bugün yüksek fiyatlar otomobil piyasasını ve her şeyi etkiledi. Hepimiz sahip olmak istediğimiz araçların sunduğu fırsatlardan yararlanırken, bu kadar artan araç fiyatları karşısında yardım almadan hareket etmek biraz zor. Bankaların sunduğu taşıt kredisi fırsatlarından faydalanmamıza rağmen yüksek faiz oranları arzularımıza engel olabilir. İş Bankası, Denizbank

A+A-

DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası Bugün yüksek fiyatlar otomobil piyasasını ve her şeyi etkiledi. Hepimiz sahip olmak istediğimiz araçların sunduğu fırsatlardan yararlanırken, bu kadar artan araç fiyatları karşısında yardım almadan hareket etmek biraz zor.

Bankaların sunduğu taşıt kredisi fırsatlarından faydalanmamıza rağmen yüksek faiz oranları arzularımıza engel olabilir. İş Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA buna itiraz ederek, müşterilerini güldürmek için taşıt kredilerinde yüksek faiz oranlarını düşürdüler. Detaylar burada! Bugüne kadar pek çok kredi imkânı sunan İş Bankası, şimdi de yepyeni bir taşıt kredisi sunuyor.

200.000 TL'ye kadar kredi veren ve insanları gülümseten İş Bankası, yüksek faiz oranlarıyla mücadele ediyor ve %1,54'lük kredi veriyor. Bu oran ile piyasadaki en düşük oranlardan birini veren İş Bankası bununla da yetinmiyor ve 3 aydan 48 aya kadar vade imkanı sağlıyor. 

Garanti BBVA'nın Bu Fırsatını Duyanlar Şoke Oluyor! Garanti BBVA, arç sahibi olmak isteyen müşterilerinin sesini duydu ve onları epey mutlu edecek bir araç kredisi fırsatı tasarladı. Vatandaşlara satın almak istedikleri araç doğrultusunda 50 bin TL araç kredisi veren Garanti BBVA, müşterileri yüksek faiz oranlarından çekindikleri için bu durumu bir engel olmaktan çıkardı. Bu araç kredisinde %1,60 ile %1,66 arasında değişen faiz oranları sunan Garanti BBVA; böylesine düşük faiz oranları ile duyanları şoke etti. Bunun yanında 3 aydan 48 aya kadar vade imkanı da sağlayan Garanti BBVA'nın bu kredi fırsatına olan ilgi gün geçtikçe çığ gibi büyüyor.

Denizbank'tan Büyük Müjde!

İş Bankası ve Garanti BBVA gibi Denizbank da yüksek faiz oranlarını dibe çekti ve duyanları sevindirdi. Vatandaşların satın almak istedikleri araca göre değişken oranlarda kredi sunan Denizbank, %1,90'lık bir faiz oranı veriyor ve yüzleri güldürüyor. Bununla birlikte 36 ay vade imkanı da veren Denizbank, şimdiden bu kredisine yoğun bir ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.