1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi Alacak Tüm Vatandaşlara Akbank'tan Onay… Para Sıkıntısı Artık Yok!
Kredi Alacak Tüm Vatandaşlara Akbank'tan Onay… Para Sıkıntısı Artık Yok!

Kredi Alacak Tüm Vatandaşlara Akbank'tan Onay… Para Sıkıntısı Artık Yok!

Para Derdi Artık Yok! Kredi Alacak Herkese Akbank Onay Veriyor… son dakika...

A+A-

Para Sıkıntısı Artık Yok! Kredi Almak İsteyen Herkese Akbank Onay Veriyor… son dakika...

Para sıkıntısı artı tarihe karışacak. Para sıkıntını ortadan kaldıracak çözüm Akbank’tan geldi. Kredi almak isteyen herkese artık onaylama veriyor.  Banka üstünden başlatılan son dakika kampanyası ile vatandaşlar, süratli bir şekilde nakit kredi kullanma imkânına kavuşacak. 36 ay vadeye kadar verilen ihtiyaç kredisinde ilk taksit ödemeleri 90 gün ertelemeli olarak vatandaşlara sunulacak.

Akbank anında kredi kampanayı başlattı. Uygun ürem oranlarının uygulandığı krediyi anında kullanabileceksiniz. Banka aracılığı ile kredi alacak olan vatandaşlar,  bankanın müşterisi olması durumunda onay daha rahat verilecek. Bankadan ihtiyaç kredisi alacak olan kişilere anında sonuç bildiriliyor. Başvuru yapıldığında 5 dakika şeklinde kısa müddette sonuç bildiriliyor. 

Ülkemizde hususi banka olarak hizmet veren Akbank, uygun faiz oranları ile bankacılık hizmetlerine devam ediyor. Kredi almak isteyenlere anında netice bildiren banka, neticeleri kredi notuna göre veriyor. Kredi notunun durumuna bakılırsa ürem oranlarını uygulayan banka, krediyi hemen kullandırabiliyor.  Diğer bankalara nazaran düşük faiz oranlarını tatbik eden banka, kredi alacaklara 36 ay vade imkânı da sunuyor.

Başvuru yaparak 50 bin TL ye kadar kredi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vade imkânı sunuyor. 24 ay vadeli olan kredilerde ise kanunun ön görmüş olduğu 50 bin TL krediler için geçerli olacak. Banka aracılığı ile gereksinim kredisi kullanmayı düşünen vatandaşlar, eğer emekli iseler emekli maaşlarını bu bankadan almak için başvuru yapmaları halinde gereksinim kredisi kullanabilecek. 

Sigortalı olarak herhangi bir işyerinde çalışan iseniz, banka sigortalılık sürenize gore sizlere kredi imkânı sunacak. 12 aydır aynı işyerinde çalışmanız halinde bankanın sunmuş olduğu kredi imkânından faydalanabileceksiniz.

Krediye En Kolay Şekilde Nasıl Başvurulur?

Akbank’ın sunmuş olduğu gereksinim kredisine katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, bankanın mobil uygulamasını kullanabilir. Mobil tatbik üstünden kredi almayı düşünenlere sonuç bildiriliyor. Bunun yanı sıra kredi almak isteyenler bankanın şubelerine başvurularını yapabilirler. En yakın banka şubesine gidilerek kimlik ve gelir belgesi ile maaşınızın 22 katı kadar gereksinim kredisi kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.