1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. KPSS'den 70 Puan Üstü Alanlara Büyük Fırsat: Yüksek Maaşlı Memur Olmak İçin Başvuru Zamanı! Memur Olmak Artık Çok Kolay!
KPSS'den 70 Puan Üstü Alanlara Büyük Fırsat: Yüksek Maaşlı Memur Olmak İçin Başvuru Zamanı! Memur Olmak Artık Çok Kolay!

KPSS'den 70 Puan Üstü Alanlara Büyük Fırsat: Yüksek Maaşlı Memur Olmak İçin Başvuru Zamanı! Memur Olmak Artık Çok Kolay!

Yüksek Maaşlı Belediye Memuru Olma Fırsatı: İstanbul Kağıthane Belediyesi Başvuruları Başladı. İstanbul Kağıthane Belediyesi, en az ön lisans mezunu olan adaylar için yüksek maaşlı belediye memuru alımı yapacak. Başvurular, 2 Ekim'de başlayacak ve 6 Ekim'de sona erecektir.

A+A-

Yüksek Maaşlı Belediye Memuru Olma Fırsatı: İstanbul Kağıthane Belediyesi Başvuruları Başladı!

İstanbul Kağıthane Belediyesi, en az ön lisans mezunu olan adaylar için yüksek maaşlı belediye memuru alımı yapacak. Başvurular, 2 Ekim'de başlayacak ve 6 Ekim'de sona erecektir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen şartları karşılamaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların hazırlaması gereken belgeler şunlardır:

  • Kimlik kartı ya da onaylı fotokopisi
  • Diploma ya da mezuniyet belgesi aslı ya da noter onaylı örneği
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesi
  • KPSS sonuç belgesi
  • Erkek adayların askerlik belgesi
  • Görevini yapmaya engel sağlık problemi olmadığını gösteren belge
  • Sürücü belgesi aslı ya da noter onaylı örneği
  • Son altı ay içinde çekilmiş iki tane biyometrik fotoğraf
  • Hangi kadroya başvuru yapılacaksa onunla ilgili dilekçe

Başvurularınızı şahsen yapabileceğiniz gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, görevini devamlı yapmasına engel ruhsal ya da fiziksel bir rahatsızlığı olmaması ve erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir.

Kağıthane Belediyesi, başvuran adaylara yüksek maaşlar ve istikrarlı bir kariyer fırsatı sunmaktadır. KPSS'den 70 puan aldıysanız, bu iş fırsatını kaçırmamanız gerekiyor. Memur olarak çalışmak istiyorsanız, başvurunuzu zamanında yaparak bu büyük fırsatı değerlendirin.

Başvuru süreci kısa olduğu için acele edin ve belgelerinizi eksiksiz bir şekilde hazırlayarak başvurunuzu tamamlayın. Yüksek maaş ve istikrarlı bir kariyer için bu fırsatı kaçırmayın! Başvurularınızı 2 Ekim'de başlayacak ve 6 Ekim'de sona erecek olan bu süre zarfında gerçekleştirin. Başvuru yapmak için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.