1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. KPSS Şartsız İŞKUR’dan kamuya Personel Alımı Başladı! En Az Lise Mezunları Başvurabilecek
KPSS Şartsız İŞKUR’dan kamuya Personel Alımı Başladı! En Az Lise Mezunları Başvurabilecek

KPSS Şartsız İŞKUR’dan kamuya Personel Alımı Başladı! En Az Lise Mezunları Başvurabilecek

İŞKUR yani Türkiye İş Kurumu tarafından pek çok duyuru peş peşe geldi. Bu yayınlanan ilanlara göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2005 kişi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ise 4346 kişiyi kadroya alacak…

A+A-

İŞKUR yani Türkiye İş Kurumu tarafından pek çok duyuru peş peşe geldi. Bu yayınlanan ilanlara göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2005 kişi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ise 4346 kişiyi kadroya alacak…

Haftanın ilk günü ile beraber İŞKUR kamu personeli ilanları yayınladı. Başlayan başvuru süreçleri ile beraber toplamda 6351 personel alımı yapılması planlanıyor.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Türkiye devleti, Su İşleri bünyesinde en az lise mezunu personeller alınacak. İŞKUR üzerinden alımlar 17 farklı kadro içerisine yapılacak. İstihdam sağlanacak iş imkanları, 100 bekçi, 80 teknisyen, 47 aşçı yardımcısı, 103 aşçı, 150 hidrolog, 100 topoğraf, 75 laborant yardımcısı, 50 laborant, 12 vinç operatörü, 21 kompresör operatörü, 150 sondaj işçisi, 30 akaryakıtçı, 250 usta, 85 ambar işçisi, 150 bakımcı yağı, 300 şoför ağır vasıta, 300 operatör.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Lise Mezunu Personel Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yaklaşık olarak 4346 kişi alınacak. Bununla beraber lise mezunu ile temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alınacak. İŞKUR üzerinden alımlar gerçekleştirilecek. Yaklaşık olarak 2928 kişi güvenlik görevlisi alınacak ve yaklaşık olarak 1418 kişi temizlik görevlisi alınacak. Bununla beraber başvurmak için aranan şartlara uyum sağlamalısınız. Daha detaylı bilgiyi İŞKUR üzerinden ilanlarda bulabilirsiniz. İŞKUR üzerinden işlere başvurduğunuz zaman adınıza atanan kişiler sizlere yardımcı olacaktır.

Başvurular Nasıl Olacak?

Başvuruları yapmak için DSİ ve GSB işçi alımı başvuru süreci sadece İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Aynı zamanda elektronik ortamda başvuru süreci ile ilan numaraları ile gerçekleştirilebilecek. İŞKUR resmî sitesine girerek üye olmalı ve CV oluşturmalısınız. Sonrasında istediğiniz meslek alanını bularak başvuru şartlarını okuyabilirsiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde veDevlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde alınan işçi şartları, öncelikle 18 yaşını doldurmuş olmanız ve herhangi bir suç örgütünde bulunmuş olmamanız gerekmektedir. Herhangi bir suçtan hapse girmemek aynı zamanda yapılacak işin il sınırlarında ikamet etmek. İşin bulundurduğu cinsiyet ve yaş standartına uymak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.