1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. KPSS şartı gerekmiyor! İŞKUR üzerinden 10 bin işçi alımı yapılıyor
KPSS şartı gerekmiyor! İŞKUR üzerinden 10 bin işçi alımı yapılıyor

KPSS şartı gerekmiyor! İŞKUR üzerinden 10 bin işçi alımı yapılıyor

Bakanlık resmen duyurdu, KPSS şartı yok! 10 bin şahıs için istihdam fırsatı dünyaya geldi.

A+A-

Bakanlık resmen duyurdu, KPSS şartı yok! 10 bin şahıs için istihdam fırsatı dünyaya geldi. Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlamış olacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile alakalı detaylar netleşti. Toplam 40 bin kişilik kadro açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 10 bin devamlı işçi ve 10 bin sıhhat bakanlığı personel alımı başvurularının başlayacağını duyurdu. Söz mevzusu açıklamanın arkasından Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru şartları merak edilmeye başlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne vakit başlıyor, başvurular iyi mi yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı ile alakalı merak edilenler…

Binlerce personel alımı yapılacak. KPSS şartı aranmıyor. Başvurular 15 Mart itibarı ile başlıyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Temizlik hizmetleri, koruma ve emniyet hizmetleri, bakım ve tamir hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde vazife yapmak suretiyle toplam 10 bin devamlı işçi alımı yapılacaktır. Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar ise duyurunun arkasından Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru sürecine ait aramalarını arttırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üstünden yapmış olduğu açıklamada, 'Kırk bin kadro kapsamındaki 10.000 SÖZLEŞMELİ esenlik mensubu pozisyonu ile 10.000 sürekli işçi kadrosu için Mart ayı arasında ilana çıkılarak alım işlemi yapılacaktır. Sağlık hizmeti alacak yurttaşlarımıza ve sıhhat camiamıza hayırlı olsun.' dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sürekli işçi alımı Başvuruları 15 Mart 2022 - 21 Mart 2022 tarihleri içinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) http://esube.Iskur.Gov.Tr adresi üstünden yapılabilecektir. Bakanlığımızca yapılacak 20.000 yeni atama esenlik camiamıza, yeni arkadaşlarımıza ve milletimize hayırlı olsun.

Cumhurbaşkanlığı tarafından Bakanlığa 30.000'i sözleşmeli sıhhat çalışanı, 10 bini de sürekli işçi olmak suretiyle, toplam 40 bin pozisyon/ kadro ihdası yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler