1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. KPSS Şartı Aranmaksızın İŞKUR'dan 5 Bin TL Ücretle Memur Alımı Yapılacak! İşte Detaylar…
KPSS Şartı Aranmaksızın İŞKUR'dan 5 Bin TL Ücretle Memur Alımı Yapılacak! İşte Detaylar…

KPSS Şartı Aranmaksızın İŞKUR'dan 5 Bin TL Ücretle Memur Alımı Yapılacak! İşte Detaylar…

İŞKUR, Kamu kurumları ve belediye iş ilanları başvuruları, vatandaşlar tarafından internet üzerinden yapılan araştırmalarla sürüyor. Vatandaşlar, internet üzerinden yapacakları araştırmaların ardından Belediyeler veya Kamu kurumlarından, internet üzerinden başvuru yapabilecekleri kurum dışı kamu işçi alımı yapan yerler için başvuru ekranı araştırmalarını sürdürüyor.

A+A-

KPSS şartı aranmaksızın Belediyelere İŞKUR üzerinden memur ve farklı alanlarda istihdam edilecek personel alımı hız kesmeden devam ediyor. Yeni yılbaşından beri devam eden yoğun başvurular, son günlerde İŞKUR Belediye iş ilanları sayfasında daha da yoğun bir artış göstermiş bulunuyor. Bu tür iş başvurularında bulunmak isteyen birçok kişi kurum dışı işçi alımı başvurusu ekranı nereden görüntülenir türü sorular sorarak bu imkânlardan yararlanmak istiyor. Peki, bu tür başvurular nasıl yapılır? Başvuru ekranı nasıl görüntülenir? Cevabı haberimizin devamında ayrıntılarıyla veriliyor.

Kurum Dışı İşçi Alımı İlanı Başvurusu Detayları

Haziran ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde devam eden personel ve memur alımları İŞKUR üzerinden yapılan başvurularla değerlendirmeye alınıyor. Birçok belediye KPSS şartı aranmaksızın ayda 5 bin TL maaş karşılığında memur alımına gideceğini belirtmiş bulunuyor. Vatandaşlar arasında yoğun bir ilgiyle karşılanan bu durum sonrasında İŞKUR resmi sitesinde yoğun bir başvuru trafiği yaşanıyor. Kurum dışı işçi alım ilanlarını belirli periyotlarla resmi sitesi üzerinden yayınlayan İŞKUR, iş başvurularını da kendi sitesi üzerinde bulunan başvuru ekranı üzerinden alıyor.

İllere göre düzenlenerek vatandaşın incelemesine sunulan işe alım listeleri, İŞKUR resmi web sitesi üzerinden yayınlanıyor.Belli sürelerle güncellenerek personel alımına açık tutulan ilanlara ulaşmak için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ sitesini ziyaret etmek gerekiyor. Daha sonrasında İŞKUR kaydı yapmak ve iş başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak söz konusu işçi alımı başvurusunu tamamlamak gerekiyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.