1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Kova Burçlarını Etkilemenin 1001 Yolu
Kova Burçlarını Etkilemenin 1001 Yolu

Kova Burçlarını Etkilemenin 1001 Yolu

Kova bir hava burcudur. Bu nedenle zihinlerini her zaman kullanmayı başarırlar. Eğer zihinlerinde bir çalışma yoksa çabuk sıkılırlar ve sonuca gidebilmek için motivasyonlarını kaybederler. Kova burcunun gezegeni Uranüs ve bu yüzden çekingen, ani yükselen ve agresif bir doğaya sahiplerdir.

A+A-

Kova İle Bir Ömür Nasıl Geçer?

Kova bir hava burcudur. Bu nedenle zihinlerini her zaman kullanmayı başarırlar. Eğer zihinlerinde bir çalışma yoksa çabuk sıkılırlar ve sonuca gidebilmek için motivasyonlarını kaybederler. Kova burcunun gezegeni Uranüs ve bu yüzden çekingen, ani yükselen ve agresif bir doğaya sahiplerdir. Ancak kovanın vizyonu da oldukça geniştir. Geleceği algılayabilirler ve bundan 5 yada 10 yıl sonra ne yapmak istediklerini tam olarak bilirler. Uranüs ayrıca onlara hızlı ve kolay bir dönüşüm gücü vermektedir. Bu yüzden felsefi düşünme güçleri yüksektir. Hümanist olarak bilinirler. İnsanlara olan yakınlıklarından dolayı ikili ilişkilerinde daima başarılı olurlar. Evlilik teklifi fikirleri konusunda oldukça enteresan yöntemler bulurlar.

  • Kova burçları doğuştan utangaç ve sessizdirler. Diğer yandan egzantrik ve enerji dolu olmayı da bilirler. Bununla birlikte her iki durumda da derin düşünürler ve başkalarına yardım etmeyi seven, son derece entelektüel kapasiteye sahip insanlardır. Evlilik teklifi konusunda oldukça detaylı bir araştırma yaparlar.
  • Aşk hayatları enerji dolu geçtiği için kova ile oldukça uyumlu bir birliktelik yaşayabilirsiniz.
  •  Problemleri kolayca çözebilme yetilerinden dolayı olayları hızlıca çözüme kavuştururlar.
  • Önyargısız bir şekilde yaklaşırlar ve kısa süre içerisinde bulundukları ortamı etkisi altına almayı başarabilirler. Kova burçları eğer bir güç kaybederse bu gücü geri kazanmak için tek başlarına her şeyden uzakta biraz zaman geçirmeye ihtiyaç duyarlar.
  • Kova burcunda doğan insanlar dünyaya olasılıklarla dolu bir yer olarak bakarlar.

Kova İle Güvenli Bir Gelecek

Kova burcu insanın en büyük sorunu kendini sınırlı ya da kısıtlı hissetmesidir. Herkes için özgürlük ve eşitlik isteğiyle insanların hareket özgürlüğünü sağlamak için çaba gösterecektir. Kova doğumlu insanlar soğuk ve duyarsız bir üne sahiptir. Ancak bu sadece erken ve kısa süre içerisinde yakın olmaya karşı bir savunma mekanizmasıdır. Başkalarına güvenmeyi ve duygularını sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi zamanla öğrenirler. Evlilik teklifi konusunda da bu yüzden biraz temkinli davranırlar. Evlenecekleri kişiyi seçmek kova için dünyanın en zor uğraşlarından biridir. İletişimsel olarak güçlü yanlarının olmasına rağmen insanlara yaklaşmak için biraz zamana ihtiyaçları vardır. Çok hassas insanlar oldukları düşünüldüğünde aslında yanlarına gidip iletişim kurmaya başlarsanız durumun bu kadar da kötü olmadığını görürsünüz.

Kova insanları iş hayatlarında coşkulu bir şekilde çalışmayı ve yeteneklerini sergilemeyi severler. İşlerin gelişmesini sağlayabilmek için yüksek zeka kapasitelerini kullanmaktan asla geri kalmazlar. Sadece iş hayatında değil aşk hayatı da oldukça heyecan verici geçmektedir. Öyle ki en güzel evlilik teklifi pankartları hazırlama konusunda büyük bir çaba gösterirler. Kovalar için para söz konusu olduğunda tasarruf dengesini kurmayı iyi bilirler. Bunun yanı sıra sevdikleriyle birlikte kaliteli zamanlar geçirmekten ve onları mutlu etmekten asla geri kalmazlar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.