1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Komedi Severler Hazır Olsun: Kolpaçino 4, Ünlü İsimlerle Geliyor!
Komedi Severler Hazır Olsun: Kolpaçino 4, Ünlü İsimlerle Geliyor!

Komedi Severler Hazır Olsun: Kolpaçino 4, Ünlü İsimlerle Geliyor!

Türk sinemasının sevilen komedi serisi Kolpaçino'nun 4. filmi için heyecan dorukta! Bu yeni yapımda ünlü isimler İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi tanınmış kişilerle dolu bir kadro yer alıyor.

A+A-

Türk sinemasının sevilen komedi serisi Kolpaçino'nun 4. filmi için heyecan dorukta! Bu yeni yapımda ünlü isimler İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi tanınmış kişilerle dolu bir kadro yer alıyor. Bu ünlüler filmde kendilerini canlandırırken, filmin kasım ayında vizyona gireceği duyuruldu.

Komedyen Şafak Sezer'in başrolünü üstlendiği "Kolpaçino" serisinin dördüncü filmi şu an çekim aşamasında bulunuyor. Filmin yapımcılığını Polat Yağcı üstleniyor ve bu kez Özgür karakterini canlandıran Şafak Sezer, eski dostlarıyla hesaplaşacak. İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi tanınmış isimler de bu son filmde rol alacaklar.

Ünlü şarkıcı ve şovmenlerin filmde kendilerini canlandırdığı bu komedi yapımı, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. "Kolpaçino 4," Kasım ayında beyazperdeye gelmeyi planlıyor.

Önceki üç filmde de yer alan Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül gibi tanıdık yüzlerin, yeni filmin kadrosunda bulunması da merakla beklenen ayrıntılardan biri. "Kolpaçino 4," Türk sinemasının komedi geleneğini sürdüren bir yapım olarak izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.