1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Koç Burcu’nun İhtiraslı Aşkları (Koçlarda İlginç Evlilik Hayatı Görülüyor)
Koç Burcu’nun İhtiraslı Aşkları (Koçlarda İlginç Evlilik Hayatı Görülüyor)

Koç Burcu’nun İhtiraslı Aşkları (Koçlarda İlginç Evlilik Hayatı Görülüyor)

Koç burcu ateş grubundandır ve kırmızıyı oldukça çok severler. Cesur ve kararlı yapılarından dolayı kendilerine her zaman güvenli tavırlar içerisinde dururlar.

A+A-

Koç Burcu

Koç burcu ateş grubundandır ve kırmızıyı oldukça çok severler. Cesur ve kararlı yapılarından dolayı kendilerine her zaman güvenli tavırlar içerisinde dururlar. Aynı zamanda bir işi yapmakta oldukça heveslidir ve karşılarındaki insana dürüst davranmaktan kendilerini alıkoyamazlar. Aşklarında oldukça tutkulu davrandıkları için evlenme teklifi fikirleri her zaman koçlardan gelmektedir. Zodyak’taki ilk işaret olarak koçun varlığı her zaman enerjik ve çalkantılı bir şeyin başlangıcını ifade eder. İşten sosyal hayatlarına kadar her şeyde daima dinamik ve rekabetçi bir yapıya sahiplerdir. Gezegenleri Mars ve temel elementleri ateştir. Bu da onları Zodyak işaretlerinden en aktif burç grubuna sınıflandırılıyor. Bazen iyi düşünmeden harekete geçmek koçların doğasında var.

Mükemmeliyetçilik Koçları Çok Yoruyor

Koç burçları yüksek derecede güneşin etkisi altında oldukları için her zaman mükemmelliyetçi şekilde davranıyorlar. Zorlukların üstesinden gelme konusunda bazen sabırsız ve saldırgan olabiliyorlar. Öfke nöbetlerinin altında güçlü kişilikleri ve mücadele hırsları yer alıyor. Aynı zamanda evlilik teklifleri üzerine de son derece mükemmelliyetçi bir tavır takındıklarından dolayı bir türlü teklifi gerçekleştiremezler. Mücadeleden asla korkmazlar ve bir işte başarısız olduklarında defalarca denemekten kendilerini alıkoyamazlar. İnanılmaz bir enerjiye sahiplerdir ve kendilerine verilen görevi hızla yerine getirmeye çalışırlar. Bu yüzdendir ki günlük hayatta her zaman bir yorgunluk içerisindedirler. Değişime açıklardır ve yaşamayı çok severler.

Romantizmi Doruk Noktalarında Yaşayan Koçlar

Koç romantizm söz konusu olduğunda ise risk almaktan hiç çekinmez. Aşık olduklarında duygularını dile getirmekten ve aşık oldukları kişiye kısa sürede evlenme teklifi yapmaktan geri durmazlar. Ancak mükemmeliyetçi tavırlarından dolayı sürekli bir erteleme davranışı içerisindedirler. Aşık olan koç burçları sevdiklerine şefkatle yaklaşırlar ve ilişkiyi genelde kontrol altında tutmayı severler. Aşk maceraları oldukça tutkulu ve hırslıdır. En anlaşamadıkları burç grubu terazilerdir. Terazilerle karşılıklı bir ilişki içerisinde olduklarında daima bir sorun yaşarlar. Yine de insanlara olan sevgilerinden dolayı ikili ilişkilerini uzun süre devam ettirme içerisinde bulunurlar.

İlginç Evlilik Hayatı Koçlarda Görülüyor

  • Koçlar her zaman ikili ilişkilerinde sevdikleri insana çok değer verirler.
  • Sosyal hayatları her zaman sıcak ve renkli olduğu için provokasyona açık bir evlilik hayatı yaşamaları da kaçınılmaz oluyor. Ancak yine de kendilerine özel hissettikleri bir insana açma konusunda hiç çekinmiyorlar.
  • Kurdukları dostça iletişim onları inanılmaz sayıda insanla muhattap hale getiriyor. Hayatlarındaki uzun süreli dostluklar edinmeyi ve şeffaf bir şekilde onlara yaklaşmayı insanlık çerçevesinde gerçekleştirmeyi başarabiliyorlar.
  • Özel hayatlarında ise evliliklerini uzun sürdürme konusunda ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Evlilik teklifi pankartları hazırlayarak sevdiklerinin dikkatini çekmeyi başarırlar. Bunun içindir ki uzun süreli evlilikler yaşayan koçlar her zaman içlerindeki iyi niyeti karşılarındaki insana geçirmeye bir kural olarak görürler. Çünkü bilirler ki şeffaf ve dürüst olmak onlar için her şeyden önemlidir.
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.