1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kobilere destek verilmeye başlandı! 1 yıl geri ödemesiz, 60 ay vadeli kredi verilecek…
Kobilere destek verilmeye başlandı! 1 yıl geri ödemesiz, 60 ay vadeli kredi verilecek…

Kobilere destek verilmeye başlandı! 1 yıl geri ödemesiz, 60 ay vadeli kredi verilecek…

Vatandaşlara destek olması amacı ile kullanılan Kredi Garanti Fonu kendi yeni destek planını düzenlendi. Fona göre 1 sene geri ödemesiz kredi fırsatı kişilere 60 ay taksit ile sunuluyor. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Kredi Garanti Fonu, Avrupa Yatırım Fonu aracılığı ile destek alan bir fon. Oluşturulan hibeler ve sağlanan destek ile birlikte Kobilere 6 milyar TL kredi verilebilecek. COSME ve İşletme dahilinde oluşturulan plan dahilinde Kobilere %80 kefalet sağlanacak ve 1.125.000 TL’ye varan kredi kullanma sunulacak.

Kobilere sunulan 1 sene geri ödemesiz kredi fırsatı için 60 ay taksit imkanı sunuluyor. Alınacak kredi ise piyasa içindeki hareketlenmelere bağlı olarak bankalarca oluşturuluyor.

Başvurular Ne Zaman?

1 sene geri ödemesiz kredi fırsatı dahilinde Kobilere 7,5 milyar TL kredi verilmesi öngörülüyor. Kobilerin bulunduğu alanlar üzerinde herhangi bir ayrım yapmadan, işletmelere destek verilmesi amaçlanıyor. İstihdam düzeninin bozulmaması adına bu çalışmalar gerçekleştiriliyor. Kredi Garanti Fonu pandemi ile mücadele sürecinde, Kobilerin istedikleri miktara ulaşmasını kolay kılıyor.

Kobilerin merak ederek beklediği başvurular ise, bugün itibari ile başlamış bulunuyor.

Kobilerin Güçlenmesi Amaçlanıyor!

Kredi Garanti Fonu çalışmalarını gerçekleştiren Genel Müdür Kasım Akdeniz bazı açıklamalarda bulundu…

Kobilere sağlayacakları kredi imkanları ile onların istedikleri maddiyata daha hızlı kavuşmasını istediklerini söyledi. Kredi sonucunda rekabet ve istihdamın çoğalmasını amaçladıklarını, pandemi sürecinde ihtiyaç duyulan para akışının devam ettirilmesi gerektiğini de açıklamalarına ekledi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.