1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda’ya yeni bir oyuncu geliyor! Dizi bambaşka bir boyuta ulaşacak…
Kırmızı Oda’ya yeni bir oyuncu geliyor! Dizi bambaşka bir boyuta ulaşacak…

Kırmızı Oda’ya yeni bir oyuncu geliyor! Dizi bambaşka bir boyuta ulaşacak…

TV8 kanalında izleyicileri ile buluşan Kırmızı Oda dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Her hafta seyirciler tarafından tam not alan dizide, yeni hikayeler söz konusu olmaya devam ediyor. Her yeni hayat hikayesi için diziye yeni oyuncular katılıyor.

A+A-

Kırmızı Oda’ya katılacak yeni isim dikkat çekiyor ve dizinin bambaşka bir boyuta ulaşacağı gündemde. Heyecanlı bölümlerle ekrana gelecek olan diziyi, seyirci dört gözle bekliyor. Soluksuz bir şekilde izlenen ve binlerce kişiyi etkisi altında alan dizi, her hafta reyting rekorları kırıyor. Başarılı diziye yeni dahil olacak isim de herkes tarafından merak ediliyor. İşte diziye katılacak yeni isim!

Kırmızı Oda dizisi yazar ve psikolog olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir kitabından yararlanarak ekranlara getiriliyor. Madalyonun İçi isimli kitaptan esinlenen dizi ise her hafta yeni bölümlerle ekrana geliyor. Kırmızı Oda’ya katılacak yeni isim ise her hafta merakla bekleniyor. Bir önceki bölümünde Boncuk rolü ile diziye dahil olan Burcu Biricik oldukça fazla beğeni topladı. Psikolog odasına üç tane ermiş ile birlikte gelen karakter, herkesin merak etmesini sağladı. Bu isim dışında yeni bir oyuncu daha diziye ekleniyor.

Boncuk’un Babası Kim Olacak?

Önceki hafta Burcu Biricik de beğenilen dizi içerisinde yer almıştı. Boncuk karakteri ile bir süre ekranlara gelecek olan oyuncunun hikayesi de herkesin ilgisini çekti. Bunun yanı sıra insanların ürkerek de izlediği bir hikaye haline geldi. Kendisine hayali arkadaş edinen karakter, üç tane ermiş ile yaşıyor. Ekranlara gelen bölümün ardından karakterin babasının da ekranlarda yer alması bekleniyor. Kırmızı Oda’ya katılacak yeni isim Boncuk karakterinin babası olarak ekranlarda yer alacak. Bu açıklamadan sonra ise herkes bu oyuncunun kim olacağını merak etmeye başladı.

TV8 kanalında ekranlara gelen ve oldukça fazla beğeni toplayan diziye, yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Burcu Biricik tarafından canlandırılan karakterin babası da ekranlarda yer alacak. Boncuk psikoloğa anlatım esnasında geçmişinde babasını da anlatacak ve bu sahneler de ekranlarda seyircilere gösterilecek. Kırmızı Oda’ya katılacak yeni isim ise Cenk Kangöz olarak gündemde yer alıyor. Seyircinin etkisi ve dizi içinde nasıl bir etkisi olacağı merak ediliyor. Oyuncu, dizinin 15. bölümünde ekranlarda yerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.