1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda’ya Yeni Bir isim Geliyor! Kurtlar Vadisi’nin Sevilen İsmi Yeniden Ekranlarda Yer Alacak…
Kırmızı Oda’ya Yeni Bir isim Geliyor! Kurtlar Vadisi’nin Sevilen İsmi Yeniden Ekranlarda Yer Alacak…

Kırmızı Oda’ya Yeni Bir isim Geliyor! Kurtlar Vadisi’nin Sevilen İsmi Yeniden Ekranlarda Yer Alacak…

Kırmızı Oda’ya yeni bir isim geliyor. Kurtlar Vadisi dizisi ile hayran kitlesini arttıran ve yüksek oyunculuk performansı ile dikkat çeken İpek Tenolcay, Kırmızı Oda dizisi ile ekranlara dönüyor. Kurtlar Vadisi dizisi yayınlandığı andan itibaren en çok dikkat çeken dizilerden birisi olmuştu. Dizi içerisinde yer alan her oyuncu başarısı ile gündeme gelmişti.

A+A-

Başarılı dizinin kadrosunda yer alan İpek Tenolcay, Kırmızı Oda dizisi ile yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi dizisindeki başarısı ile kendinden söz ettiren İpek Tenolcay, birçok farklı ödül alarak başarısını kanıtlamıştı. Gerçek hayat olaylarını seyirciye aktaran ve her hafta seyirciyi ekranlara kilitleyen Kırmızı Oda dizisinde de güzel bir gelişme yaşandı. Kurtlar Vadisi’nin sevilen ismi İpek Tenolcay, Kırmızı Oda seyircilerine keyifli anlar yaşatacak. Kurtlar Vadisi’nde Çakır’ın eşi Nesrin karakterini canlandıran oyuncu, Kırmızı Oda disizinde Nazlı’nın annesi rolünde ekranlara gelecek.

İpek Tenolcay Kimdir?

Kurtlar Vadisi ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, 12 Temmuz 1970 tarihinde dünyaya gelmiştir. Henüz 20 yaşındayken Güz Güzeli olarak seçilmiş ve modellik yapmaya başlamıştır. 6 senelik modellik kariyerini, oyuncu olmak için bırakmıştır. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Şehnaz Tango isimli dizi ile başlamıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları, Seviyor Sevmiyor, Erkenci Kuş ve Yalan Dünya gibi birçok farklı yapım ile de ekranlarda yer almıştır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.