1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda’da Öyle Bir Şey Yaşandı Ki! Dizi Yayından Bile Kaldırılabilir… Kırmızı Oda Son Bölüm!
Kırmızı Oda’da Öyle Bir Şey Yaşandı Ki! Dizi Yayından Bile Kaldırılabilir… Kırmızı Oda Son Bölüm!

Kırmızı Oda’da Öyle Bir Şey Yaşandı Ki! Dizi Yayından Bile Kaldırılabilir… Kırmızı Oda Son Bölüm!

Ülke gündeminde meydana gelen olaylar sosyal medya hesaplarında tepki almaya devam ederken bunlara bir yenisi eklendi. Diziler de büyük tepki almaya devam ediyor. Kırmızı Oda ilk bölümünden bu yana reyting rekortmeni olmayı başaran bir yapım olurken, adeta sosyal medya platformlarını sallamayı başardı.

A+A-

Dizinin yayına alındığı ilk andan bu yana bazı sahneleri ile büyük tepkilere yol açmaya devam ediyor. Merak edilen tüm detaylar…

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’da ekranlara gelen rahatsız edici sahneler sosyal medyalara bomba gibi düşmeye başladı. Kırmızı Oda, gerçek hayattan aldığı kesitler ile milyonlarca kişiyi derinden etkiledi. Son bölümü ile herkesi şok etmeyi başardı.

Kırmızı Oda dizisi son sahnede yaşanan hasta doktor gizliliklerinin ekrana yansımasının ardından doktor ve hastalar arasındaki para menfaatinden kaynaklandığı dikkatleri çekti. Yayınlanan son bölümde üvey anne ve oğul arasında meydana gelen münakaşa maalesef ki sosyal medya olmak üzere binlerce kişi tarafından büyük dikkat çekti.

Dizide yayına giren sahne karşısında yazar açıklamalarda bulundu. Sahneleri eleştiren yazar; sahneye gelen üvey annesine aşık oğlu ile hikayesini doktor ve hasta arasında destek amacı ile paylaşılabilir. Hekim bu kapsamda olaya çözüm ararken bir yandan da hasta ile arasında olması gereken mesafeyi korumak zorundadır açıklamasını dile getirdi.

Ciddi tepkiyle karşılaşıldı…

TV8 Kırmızı Oda dizisinde ekranlara gelen sahne karşısında herkes şok oldu. İlerleyen dizilerde de bu durumların ekrana gelmesinin söz konusu olabileceği açıkladı. Ortaokul çağlarında yer alan bir kızın farklı bir şahıs ile olan konuşmaları büyük tepki aldı. Genç kızın çıplak fotoğraflarının sosyal medya hesaplarında paylaşılmak için tehdit edildiği görüntüler yer aldı. Bu tarz olaylar toplum tarafından çok büyük bir tepki ile karşılandı.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı oda dizisinde ekranlara gelen sahneler, izleyiciler tarafından büyük tepki gösterildi. Geçtiğimiz haftaki bölüm içerisinde ekrana gelen kesitler tüm izleyicileri büyük oranla rahatsız etmiştir. Her ne kadar dizide ekranlara gelen görüntüler gerçek hayattan esinlenilmiş olsa bile binlerce kişi tarafından hiç de iyi olmayan yorumlar geldi. Topluma olumsuz yönde örnek olan dizi hakkında, yetkililer daha açıklama yapmadı.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Oldu?

Menekşe’yi öldürmeyi kafaya koyan Garip, diziye yeni katılan bir oyuncu olmasına rağmen dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Yeni bölümde de Garip’in değişimi, şiddet eğiliminin nasıl yok olduğu yansıtılacak.

Bunun yanı sıra, Alya’da bir takım köklü değişimler de yaşanırken, aynı zamanda çocukluğuna dair milyonları şoke eden gelişmeler ekranlarda yer alacak. Annesinin cesedi ile vakit geçiren Alya, gündeme bomba gibi düşecek!

Kırmızı oda son bölüm çokça konuşulacak gibi görünse de, yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı ise hala tartışma konusu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.