1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı oda son bölüm! Yeni bölümde neler oldu? Mehmet, Nesrin, Alya, Meliha, Leyla hikayesi ne?
Kırmızı oda son bölüm! Yeni bölümde neler oldu? Mehmet, Nesrin, Alya, Meliha, Leyla hikayesi ne?

Kırmızı oda son bölüm! Yeni bölümde neler oldu? Mehmet, Nesrin, Alya, Meliha, Leyla hikayesi ne?

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda son bölüm gerçek hayat hikayelerinin ekrana yansıtılmasıyla izleyicileri hüzne boğdu. Başrolde Binnur Kaya’nın yer aldığı dizide son bölümde Mehmet, Nesrin, Alya, Meliha ve Leyla’nın hikayeleri izleyicileri ekrana kilitledi. İşte son bölümde yaşananlar..

A+A-

Kırmızı Oda son bölümde yaşananlar

Gerçek hayat hikayelerinin ekrana yansıtıldığı Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde yaşananlar yine izleyicileri ekrana kilitledi. Yeni bölümde devam eden hikayeler ve küçük Leyla’nın hikayesi izleyicilerin dram dolu anlar yaşamalarına neden oldu. Dizinin son dakikalarında başrole rol veren Binnur Kaya’yı ziyaret eden hastalar da çocuklarına doktorun ismini verdiklerini söyleyerek izleyicilerin içlerini ısıttılar. Dizide Alya, Mehmet, Nesrin ve Meliha hakkında merak edilen gerçeklerin ortaya çıkması da izleyicileri heyecanlanırdı. İşte son bölümde yaşananlar..

Kırmızı Oda dizisi son bölümde Mehmet ve Nesrin arasındaki şiddetli geçimsizlik nedenleri açığa çıkmaya başladı. Mehmet’in çocukluğunda ve gençliğinde yaşadığı travmaların öfkeli ve şiddete sığınan birisi olmasına neden olduğu ortaya çıktı. Nesrin’in ise şiddete maruz kalan birçok kadın gibi korkutularak bastırıldığı ortaya çıktı.

Kırmızı Oda son bölüm Alya hikayesi de izleyicileri hüzne boğdu. Çocukluğundan beri kimse tarafından sevilmeyen ve dışlanan bir çocuk olan Alya doktorunun mantığı sayesinde bu bölümde yaşadıklarından bir kesit anlattı. Anne ve babası tarafından sevilmeyen Alya’nın da neden hırçın ve içine kapanık bir genç kız olduğu ortaya çıktı.

Son bölümde yürek burkan hikayesiyle oldukça yakından takip edilen Meliha hakkında da bilinmeyen gerçekler ortaya çıktı. Başladığı günden bu yana evliliğine değinmekten çekinen Meliha son bölümde hayat hikayesinin kalanını anlatmaya devam etti. Kırmızı oda Meliha hikayesi ile de yakından takip edilirken, Meliha’nın hikayesi yeniden izleyenleri ağlattı. Bütün kardeşlerini evlendiren Meliha aradaki yaş farkına rağmen ev sahibi Namık ile evlendiğini ve ondan iki kızı olduğunu anlattı. Büyük kızının annesine benzediğini söyleyen Meliha, kızının yanarak ölmesini anlatırken de göz yaşlarını tutamadı.

Doktor Deniz’in çözdüğü olay da izleyicileri ekrana kitledi. Gelen küçük Leyla’nın bakıcısı tarafından şiddet gördüğü ve bu nedenle de kesinlikle konuşmadığı ortaya çıktı. Doktor Deniz, Leyla’nın oyun oynamasından bakıcısı tarafından şiddet gördüğünü fark etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.