1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda İzleyicileri Yasa Boğuldu! Meliha öldü mü? Evrim Alasya diziden ayrılıyor mu?
Kırmızı Oda İzleyicileri Yasa Boğuldu! Meliha öldü mü? Evrim Alasya diziden ayrılıyor mu?

Kırmızı Oda İzleyicileri Yasa Boğuldu! Meliha öldü mü? Evrim Alasya diziden ayrılıyor mu?

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kırmızı Oda; 16 ekim 2020 akşamı 20.00’da 7. bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Her Cuma ekranlara gelen bölümde farklı karakterlerin hayatlarına yer verilen dizide 1. bölümden bu yana hikayesine konu verilen Meliha; herkesin hayranlığı ile karşılandı.

A+A-

Fakat; 6. bölümde Meliha’nın bir anda ortadan kaybolması, teknenin ucundayken Doktor Hanım’ı arayarak vedalaşması akıllarda farklı soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Peki; Meliha gerçekten intihar etti mi? Diziden ayrılacak mı, Evrim Alasya nerede, öldü mü?

TV8 ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi Kırmızı Oda; 16 ekim 20.0’da 7. bölümüyle ekranlarda olacak. İlk bölümden bu yana herkesin beğenisini kazanan dizide Meliha’ya ne oldu merak ediliyor. Teknenin ucunda tam intihar etmek üzere olduğu anlarda Doktor Hanımı arayarak veda etmesi, yoksa intihar mı etti – ölecek mi – Evrim Alasya diziden mi ayrılıyor gibi tüm soruların akıllarda yer almasına neden oldu. Tanıtımda Meliha’nın yer almaması tüm sevenlerinin daha çok merak etmesine neden oldu.

Acı dolu hikayesi ile herkesin göz yaşlarına boğulmasına neden olan Meliha; son bölümünde de intihar etmek için tekne turuna gitti. Yeni bölüm tanıtım fragmanında Meliha’nın gösterilmemesi tüm vatandaşların ne olacağını merak etmesine neden oldu.

Bir yandan da Kırmızı Oda dizisinin Meliha karakterini canlandıran başarılı oyunculuğu ile adından bir hayli söz ettiren Evrim Alasya herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Meliha’nın hayat hikayesi nedir?

Evrim Alasya tarafından canlandırılan Meliha karakteri Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakterlerinden bir tanesi. Küçük yaşlarda önce annesini – babasını ve ardından da ablasını kaybetti. Ardından da tüm kardeşlerine bakan Meliha; hepsini büyütüp evlendirdikten sonra Namık isminde ev sahibi ile evleniyor. Namık’ın oğlu Necdet; aradan çok uzun zaman geçtikten sonra aslında Meliha’ya aşık olduğunu itiraf eder. Meliha’nın 16 yaşındaki kızının da evinde yanarak ölmesi adeta tüm canları yakıyor. Peki Meliha’ya son bölümde neler oldu?

Meliha öldü mü? Evrim Alasya diziden mi ayrılıyor?

Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakteri Meliha’yı canlandıran Evrim Alasya diziden ayrılarak Şahmeran kadrosuna katılıyor. Buradaki rolü bittiği an Şahmeran dizisinde rol almaya başlayacağı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.