1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda izleyenlerin psikolojisini bozacak gelişme! Kırmızı oda dizisi neden kaldırıldı, sette neler yaşandı?
Kırmızı Oda izleyenlerin psikolojisini bozacak gelişme! Kırmızı oda dizisi neden kaldırıldı, sette neler yaşandı?

Kırmızı Oda izleyenlerin psikolojisini bozacak gelişme! Kırmızı oda dizisi neden kaldırıldı, sette neler yaşandı?

TV8 Ekranlarında her Cuma günü yayımlanan Kırmızı Oda dizisi, kısa süre önce skandal bir iddiaya imza attı. Kırmızı oda kaldırılacak iddiası dizi severler tarafından sıklıkla konuşulurken; konuya ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Peki, kırmızı oda kaldırıldı mı? Kırmızı Oda neden kaldırıldı?

A+A-

Kırmızı Oda reytinglerde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor…

TV8 ekranlarına ilk sezonu ile yayın hayatına başladığı andan beri reytingleri ilk sırada elinde tutan Kırmızı Oda dizisi final yapacak mı sorusu ile sevenlerinin merakla bekleyişlerini arttırdı. Cuma günleri Kanal D ekranlarında yayına alınan Arka Sokaklar, Show TV ekranlarında yayına alınan Ramo ve Star TV ekranlarında Menajerim Ara dizileri gibi güçlü diziler ile aynı yayın saatine sahip oldu. Her ne kadar çok güçlü diziler ile aynı anda yayın akışı devam etse bile reyting konusunda başarılı bir şekilde yerini korudu.

Başarısı ile kendinden bir hayli söz ettiren dizi başrollerinde Binnur Kaya – Melisa Sözen – Evrim Asyalı ve Salih Bademci güçlü oyunculukları ile de kendilerinden bir hayli söz ettirdiler. Her konuda bu kadar başarılı olan bir dizi gerçekten de yayın hayatına son verecek mi diye merakla arayışlar devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi final yapacak mı diye tüm araştırmalar devam ediyor olsa bile merak edilen konu için ne kanal tarafından ne de yapım şirketi tarafından bir açıklama gelmedi. İlerleyen günlerde Kırmızı Oda dizisi akıbeti için neler olacağı da belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.