1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda dizisinde bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Kimse tahmin etmemişti, herkes bir anda şok oldu.
Kırmızı Oda dizisinde bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Kimse tahmin etmemişti, herkes bir anda şok oldu.

Kırmızı Oda dizisinde bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Kimse tahmin etmemişti, herkes bir anda şok oldu.

TV8 ekranlarının sevilerek en çok izlenen programlarından bir tanesi olan Kırmızı Oda dizisi içerisinde 2 Ekim Cuma günü meydana gelecek olan Kırmızı oda 5. bölüm 2. fragmanı yayına alındı.

A+A-

Emre Kınay'ın da konuk oyuncu olarak yer alacağı bölüm içerisinde esrarengiz olan bir hikaye meydana gelecek. Bunun yanı sıra Melisa Sözen'in de rol almaya devam ettiği Alya ile ilgili merak edilen esrarengiz olaylar da ortaya çıkacak ve izleyenlere adeta dudak ısırtacak.

Melisa Sözen'in başarılı performansı ve esrarengiz sır

Melisa Sözen oldukça başarılı bir şekilde performansını devam ettirirken sosyal medya platformları içerisinde en çok konuşulan isimlerden bir tanesi olmayı başardı.

Alya karakteri ile yer alan ve İstanbullu Gelin dizisinde Yaz karakteri ile ekranlarda yerini alan genç oyuncu izleyenleri kendisine hayran bırakan bir oyuncu. Akılları bulandıran ve herkesi şok eden dizi içerisinde Alya karakterine rol veriyor. Sunduğu enfes oyunculuk yanı sıra nefes kesen hikayesi ile bu bölümde de herkesi ekranlara kilitleyecek.

Senaryo bölümü içerisinde Banu Kiremitçi Bozkurt'un da yer aldığı ve TV8 ekranlarının en çok sevilerek izlenen programlarından bir tanesi olan Kırmızı Oda dizisi içerisinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral da başrollerde yerini alıyor. OGM Pictures tarafından yayıncılığı yapılan dizi içerisinde Gülseren Budayıcıoğlu'nun da tam anlamı ile gerçek karakterleri, en ufak bir abartı olmadan gerçek yaşam hikayelerini anlatan kitabın uyarlaması olarak ekranlarda yerini almaya devam ediyor.

Esrarengiz gerçek ortaya çıkıyor

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinin en başında gelen Kırmızı Oda, 2 ekim cuma günü ekranlara 5. bölümü ile gelecek. Alya karakteri ile oldukça travmatik bir geçmişi ile hesaplaşmalarına devam ederken bir yandan da Evrim Alasya; evlilik hayatına adım attığı ilk andan bu yana kadar yaşadıkları acıların yanı sıra evlat acılarını aktarmaya devam edecek.

 

Geçmiş zamanlarına dair oldukça büyük pişmanlıkları yer alan ve konuk oyuncu olarak gelen Emre Kınay, yani Ahmet karakteri ise; Doktor Piraye'den yardım almak adına başvuru yapıyor. İşte ortaya çıkan esrarengiz olaylar herkesin ağzını açık bırakacak şekilde 2 ekim cuma günü TV8 ekranlarında yeni bölümü ile yerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.