1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda Alya Şaşırtmaya Devam Ediyor! 8. Bölüm İzleyenleri Şoke Etti... Alya Meğerse...
Kırmızı Oda Alya Şaşırtmaya Devam Ediyor! 8. Bölüm İzleyenleri Şoke Etti... Alya Meğerse...

Kırmızı Oda Alya Şaşırtmaya Devam Ediyor! 8. Bölüm İzleyenleri Şoke Etti... Alya Meğerse...

Kırmızı Oda’nın merakla beklenen 8. bölümü 23 ekim 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor. Ekrana ilk geldiği günden beri büyük beğeni toplayan dizi oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Peki son bölümde neler oldu?

A+A-

Kırmızı Oda 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? İşte merak edilenler…

Kırmızı oda bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Son bölümünün geçtiğimiz Cuma akşamı ekranlara gelmesinin ardından 9. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Hem konusu hem de oyuncuları ile dikkatleri çekmeyi başaran ve izleyicilerin beğenisine sunulan Kırmızı oda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayına alındı.

Kırmızı Oda 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda dizisinin merakla beklenen 9. bölümü fragmanı ne kadar merakla araştırılıyor olsa bile daha yayına alınmadı.

Kırmızı Oda son bölümünde neler oldu?

Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelirken Meliha karakteri ile ekranlara gelen Evrim Alasya’nın dramatik öyküsünün peşi sıra Necdet ile arasında olanlardan ne kadar pişman olduğunu dile getirdi. Doktor Ayşe; Osman’ın acı dolu anlarını oyunlar ile geçmişine gitmek için uğraşırken bir yandan da Alya korkularını yenmeye çalışıyor. Doktor Hanım’a ilk defa kendi hikayesini anlatmak için uğraşır. İpek’in de ailesinin sırrı Doktor Deniz’in yaşamış olduğu kırgınlıkları hatırlamasına neden olurken; Doktor Piraye de çöp dolu olan torbası ile gezen ve yanından hiç ayırmayan Akif’in travmalarının ana nedenini sonunda bulmuştur.

Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kırmızı Oda; Binnur Kaya’nın psikiyatri kliğinin hem sahibi hem de psikiyatristi olarak ekranlara gelecek. Klinik içinde doktorlar ve onlara başvuran hastaların hayat hikayelerinin konu alınacağı dizi içinde; her hikayenin temelinde yatan acılar – sevinçler – hüzünler – mutluluklar seyircilerin ruhlarına bir anda işleyecek. Hastaların o ana kadar kimseye anlatamadıkları sırları rahat bir şekilde dile getirebilecekleri kadar huzur buldukları ortamda izleyiciler bu günde kendilerini – geçmişlerini – şimdiki anlarını ve gelecek zamanlarına dair bir şeyler bulacaklar.

Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları kimdir?

  1. Binnur Kaya
  2. Tülin Özen
  3. Burak Sevinç
  4. Meriç Aral
  5. Halit Özgür Sarı
  6. Gülçin Kültür Şahin
  7. Sezin Bozacı
  8. Baran Can Eraslan

Kırmızı oda Alya kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteri ile ekranlara gelen Melisa Sözen usta oyunculuğu ile herkesi derinden etkilemeyi başarıyor. 6 temmuz 1885 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu; İlk defa yedi kocalı Hürmüz müzilkali ile 14 yaşında ekranla gelmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.