1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kırmızı Oda Alya, diziye veda etti! Melisa Sözen’in vedasındaki hüzün dolu o sahneler herkesi üzdü…
Kırmızı Oda Alya, diziye veda etti! Melisa Sözen’in vedasındaki hüzün dolu o sahneler herkesi üzdü…

Kırmızı Oda Alya, diziye veda etti! Melisa Sözen’in vedasındaki hüzün dolu o sahneler herkesi üzdü…

Kırmızı Oda dizisi 27 Kasım akşamı 13. Yeni bölümü ile TV8 ekranlarında yayınlandı. Yayın sırasında meydana gelen duygusal veda herkesin içinin buruk olmasına neden oldu. Dizide Alya karakterine can veren Melisa Sözen, senaryosunun gereği artık bu dizideki rolü bitince kadrodan ayrılmak zorunda kaldı.

A+A-

Son sahne çekimleri sırasında bu projede bir daha yan yana gelemeyecekleri için kendisine veda kutlaması yapıldı. Sözen o anları şahsına ait sosyal medya hesabından çok duygusal bir not ile paylaştı.

Binnur Kaya’nın başrollerinde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi 27 Kasım Cuma akşamı 20:00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluştu. Son bölümünde Alya’da meydana gelen o büyük değişim adeta bölüme damgasını vurdu.

İlk bölümden son bölüme kadar hikayesi ile herkesi derinden etkilemeyi başaran Alya; 13. Bölüm ile son kez sevenlerinin karşısına çıktı. Alya’nın yaşadığı çok zor hayat yüzünden adeta karanlığa gömülmüş bir kadın Doktor Hanım’ın ona karşı gösterdiği sevgi ile beraber hayata dönmeye başlar. Son terapiye geldiği zaman ise artık tamamen farklı bir Alya olarak yeni imajı ile gelir.

melisa-sozen-alya-karakterini-oynadigi-kirmizi-13764512-4643-m.jpg

Ömrünün en kıymetli dönemlerinden bir tanesi…

Melisa Sözen; Kırmızı oda dizisindeki Alya karakteri ile ekranlara veda ederken çok duygusal bir paylaşımı şahsına ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Dizi setinde kendisine veda edildiği anları paylaşırken altına da; ‘’ Alya ne kadar kısa bir süre de olsa hayatımın belirli bir dönemini aldı, beni şifalandırdı, adeta sardı ve sarmaladı.

melisa-sozen-alya-karakterini-oynadigi-kirmizi-13764512-3191-m.jpg

Alya karakteri ile çıkmış olduğum bu yolculuk dünden bu güne kadar hayatımın en kıymetli dönemlerinden bir tanesi olduğunun farkındayım. Bitişte olsa geride tatlı bir huzur kaldı. Hem kamera önünde hem de kamera arkasında muhteşem ötesi bir ekip ile ekranlara geldim. Her anlarını sadece yaptıkları işlere adayan, işini gerçekten de çok severek yerine getiren böylesi güzel bir ekipteki herkese teker teker teşekkür ederim. Özverinizi ve desteğinizi bu anlarda benden hiç esirgemediniz. ‘’ şeklindeki duygusal paylaşımı ile herkesi hüzünlendirdi.

melisa-sozen-alya-karakterini-oynadigi-kirmizi-13764512-3768-m.jpg

Çok şey öğrendim, çok mutlu oldum…

Canım Cem ve dünyanın adeta en özel partneri Binnur Kaya’ya da ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Ben onlardan ne çok şey öğrenip ne de çok mutlu olmayı başardım sizinle. Sevgili Gülseren Hanım tabi ki sizlere de çok teşekkür ederim.

Kırıklarını sararak iyileştirdiğiniz her bir ruh için. Banu Hanım tabi ki size de. Bu hafta büyük bir sevgi ile yazdığın her bir sahne kapsamında çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık. Ve en son en çok teşekkürü hak eden sevgili seyircilerimize sonsuz teşekkürler ederim. 13 haftalık Alya yolculuğuna ortak oldukları, bu anlarda destek ve güzel mesajları için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

melisa-sozen-alya-karakterini-oynadigi-kirmizi-13764512-5193-m.jpg

Kadın meslektaşlarını da göz ardı etmedi…

Melisa Sözen; yaptığı sosyal medya paylaşımları sırasında ekranlarda gördüğümüz kadın oyuncuların başarılarına değinmeden de geçmedi. Kadın meslektaşlarına karşı ayrı teşekkürlerini iletirken; ‘’ son olarak da bu sezon birçok kanalda her dizi içerisinde devleşmeyi başaran ve seyircilerini büyülemek konusunda usta hale gelen kadın meslektaşlarıma da sonuna kadar teşekkür ediyorum. Her biriniz adeta hayatımda büyük ilham kaynağım oldunuz. Ne güzel oldu adeta her kanalı açarken farklı bir kadın hikayesine denk geliyor olmak ‘’ ifadesini ekledi.

Binnur Kaya’dan gelen duygusal paylaşım…

TV8 ekranlarında Kırmızı Oda dizisinin başrolü olan ve Doktor Hanım karakteri ile ekranlara gelen Binnur Kaya da Melisa Sözen için duygusal bir paylaşımda bulundu. Bu sırada; ‘’ Bir varmış bir yokmuş… Böylesi güzel bir memleketimde böylesi güzel insanların yaşamak zorunsa kaldıkları acıları içine gömmeye devam ederken bir prenses adeta onlardan birine nefesini üflemiş.

Acılarını dindirdikten sonra adeta can katmayı başarmış onların canlarına. Prenses Melisa… Öyle bir şey ki bağrımıza basarak saatlerce saçlarını okşamak istediğimiz çok güzel bir karakter bir can bıraktın hepimizin hayatında. Ümit ederim ki bundan sonra da hayat senin saçlarını şefkat ile okşayarak, gözünden her anında sakınsın seni. Bizi ne kadar onurlandırdın bilemezsin. Güle güle git ve yolların her daim açık olsun. Şimdiden bile seni ne kadar özledim bilemezsin. ‘’ ifadeleri ile vedasını aktardı.

melisa-sozen-alya-karakterini-oynadigi-kirmizi-13764512-6210-m.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.