1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kırmızı Oda 9. Bölüm Herkesi Şoke Etti! Öyle Şeyler Yaşandı Ki…
Kırmızı Oda 9. Bölüm Herkesi Şoke Etti! Öyle Şeyler Yaşandı Ki…

Kırmızı Oda 9. Bölüm Herkesi Şoke Etti! Öyle Şeyler Yaşandı Ki…

TV8 ekranlarının ilk günden bu yana kadar en sevilen dizileri arasında ilk sırada gelen Kırmızı Oda 8. bölüm geçtiğimiz Cuma günü ekranlara geldi. Her bölümde farklı bir gerçek yaşanmış hayat hikayelerini konu olarak elen alan ve dramatize eden dizide her bölümde daha farklı ve yeni oyuncuları görmek de mümkün oluyor.

A+A-

OGM Pictures yapımcılığı ile ekranlara gelirken Cem Karcı yönetmenliğinde çekilen Kırmızı Oda dizisi 9. bölüm 2. fragmanı da ekranlarda yerini aldı. Yeni bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar…

TV8 ekranlarının bomba gibi yerini alan sevilen dizisi 9. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nın yazmış olduğu bir eserden esinlenerek oluşturulan ve Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryoları kaleme alınan dizi yaşanan gerçek hayat hikayelerinden meydana geliyor. TV8 ekranlarının en çok sevilen dizisi Kırmızı Oda; 9. bölüm ile bu akşam ekranlara gelecek.

Kırmızı Oda son bölüm özeti…

Kırmızı Oda yeni bölümü ile ekranlara gelirken Meliha dramatik bir şekilde aşk öyküsünün hala devam ettiği ve son bulmadığı Necdet ile yaşadıklarından ötürü ne kadar pişman olduğunu anlatıyor. Doktor Ayşe de oyunlar ile beraber Osman’ın aslında ne kadar acı dolu bir geçmişi olduğunu görür ve oraya yolculuk yapar. Alya da bir yandan korkularını yenmek için bu sefer de Doktor Hanım’dan kendisi yeni bir hikaye anlatmak istiyor. İpek de bir yandan ailesinin sırlarını Doktor Deniz’in de yaşamış olduğu bir hayal kırıklığı ile yeniden hatırlamasına neden oluyor. Doktor Piraye; çöp dolu olarak yanından asla ayırmayan bir torbası bulunan Akif’in travmalarının asıl nedenine de hala ulaşmaya çalışıyor.

Kırmızı Oda dizisinin konusu

Geçmiş zamanlarda yaşanan gerçek yaşam hikayelerini konu alarak uyarlanmış dizide psikiyatri kliniği ile beraber doktorlar ve ona başvuran hastaların hayatlarını ekrana getiriyor. Kırmızı Oda içerisinde her an yeni bir hayat hikayesi anlatılırken altında yatan acılardan mutluluklara ya da hüzünlere kadar izleyici ile bir noktada yer alacaklardır. Hastalar o ana kadar yaşadığı hiçbir anı kimseye dile getiremedikleri sırları anlatılarken; ekran başında yer alan kişiler de adeta kendi hayat hikayeleri ile beraber muhasebe yapacaklar.

Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları

Kırmızı oda dizisinin başrol kısmını Binnur Kaya canlandırırken dizide beraber kadroda yer alacak oyuncular da her hafta değişebiliyor. Bu yüzden oyuncu kadrosu her hafta yeniden belli oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.