1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kırmızı Oda 13. Bölüm yayınlandı! Alya’nın değişimi milyonları şoke etti…
Kırmızı Oda 13. Bölüm yayınlandı!  Alya’nın değişimi milyonları şoke etti…

Kırmızı Oda 13. Bölüm yayınlandı! Alya’nın değişimi milyonları şoke etti…

Yayın hayatına başladığı andan beri TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda 13. Bölüm fragmanını yayınladı. 27 Kasım Cuma akşamı ekranlara yeni bölümü ile gelecek dizi adeta fragmanı ile dahi herkesi kendisine hayran bıraktı.

A+A-

Dizide Alya ilk günden beri hayat hikayesi ile herkesi derinden etkilemişti. Bu bölüm sırasında meydana gelen stil değişikliği ile adeta bölüme etkili bir damga vuracak. Kırmızı Oda dizisindeki oldukça başarılı oyunculuğu ile adından bir hayli söz ettirmeyi başaran Melisa Sözen, 13. Bölüm ile son kez sevenlerinin karşısında yer alacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden bir tanesindeki gerçek yaşan öykülerinden uyarlanan Kırmızı Oda 13. Bölüm fragmanı ile dikkatleri çekti. Yeni bölümü de 27 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelecek.

Alya artık bambaşka birisi…

Kırmızı Oda dizisinde ilk bölümden bu yana kadar tüm sevenlerini hayat hikayesi ile derinden etkilemeyi başaran Alya ( Melisa Sözen )bu hafta son kez ekranlarda yer alacak. Yaşamış olduğu çok zor hayatından dolayı büyük bir travma geçiren ve normal bir insanın kaldıramayacağı kadar karanlığın içine düşen Alya; Doktor Hanım’ın kendisine gösterdiği sevgi ile yeniden hayata dönmeyi başarıyor. Bu hafta ekranlara son kez tamamen farklı bir imajı ile gelecek ve son terapisinde Doktor Hanım’a karşı nasıl teşekkür edeceği konusunda adeta şaşkına dönecek.

Kırmızı Oda dizisinin en başarılı oyuncularından bir tanesi olan Melisa Sözen; tüm izleyenleri kendisine hayran bırakırken, bu akşam tüm sevenleri ile son kez buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.