1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kimse Bunu Beklemiyordu! Reyting Rekortmeni Yasak Elma Dizisinden Şok Edici Ayrılık!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Reyting Rekortmeni Yasak Elma Dizisinden Şok Edici Ayrılık!

Kimse Bunu Beklemiyordu! Reyting Rekortmeni Yasak Elma Dizisinden Şok Edici Ayrılık!

FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma ile ilgili gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Yasak Elma başrol oyuncusunun diziden ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Yasak Elma oyuncu kadrosundaki değişim senaryoya nasıl yansıyacak? Ayrılık kararının perde arkasında ne var?

A+A-

Ekran klasiği haline gelen Yasak Elma dizisi yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan dizi 150. bölümü geride bıraktı. Yasak Elma son bölümünde Sevda Erginci oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yasak Elma dizisinin ilk sezonunda Zeynep karakterini canlandırmıştı. Yıldız’ın kız kardeşi olan Zeynep, Alihan ile evlenmişti. Alihan ve Zeynep’in hikayesinin sona ermesi ile birlikte Yasak Elma senaryosunda önemli değişikliklere gidildi. Yıldız karakteri ön plana çıkarıldı. Dram türünden absürt komediye dönüşen Yasak Elma, yeni tarzı ile reyting rekorları kırmayı başardı. 

Yasak Elma oyuncu kadrosu yenileniyor

Yasak Elma dizisine her sezon farklı oyuncular dahil oluyor. Lakin, dizinin en önemli iki karakteri Yıldız ve Ender hiç değişmiyor. 150 bölüm boyunca kimi zaman dost kimi zaman ise düşman haline gelen Yıldız ve Ender’in muhteşem uyumu dizinin izlenmesini sağlıyor. Yasak Elma yeni sezonunda Zeynep’in de geri dönüşü ile birlikte bambaşka bir hikaye izlemeye başlayacağız. Zeynep, Yıldız’ın doğru yolda ilerlemesi için baskıcı bir tutum sergileyecek. Ayrıca, Yıldız’ın kaos yüklü aşk hayatı üzerinde de etkili olacak. Zeynep’in Alihan’dan boşanması yeni aşklara yelken açabileceğinin göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yıldız, kız kardeşinin mutluluğu için her yolu deneyecek. 

Yasak Elma dizisinde ayrılık rüzgarı esiyor!

Pazartesi akşamları Yasak Elma dizisi için ekran başına geçen seyirciler için kötü haber geldi. Kulislerde konuşulan iddialara göre Yasak Elma’nın en önemli oyuncusu diziden ayrılma kararı aldı. Yeni sezon için heyecanlanan seyirciler açısından ayrılık kararı yıkım etkisi yaratabilir. Yasak Elma’da Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, yapımcı Fatih Aksoy’a diziden ayrılmak istediğini söyledi. Eda Ece’nin yoğun dizi çekimleri nedeniyle çok yorulduğu için ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Fatih Aksoy ise güzel oyuncuyu ikna etmek için her yolu deniyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.