1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kerimcan Durmaz takipçisine sert bir tepki gösterdi: ‘’ Günahlarımın cezasını sen çekmeyeceksin. ‘’
Kerimcan Durmaz takipçisine sert bir tepki gösterdi: ‘’ Günahlarımın cezasını sen çekmeyeceksin. ‘’

Kerimcan Durmaz takipçisine sert bir tepki gösterdi: ‘’ Günahlarımın cezasını sen çekmeyeceksin. ‘’

Kerimcan Durmaz geçtiğimiz yıl şok bir karar ile artık ABD’ye yerleşerek orada yaşamaya devam edeceğini anlatarak herkese sürpriz bir haber vermişti. Fakat kendisine gelen Allah belanızı verecek tarzındaki yorum karşısında takipçisine sert bir şekilde tepki gösterdi.

A+A-

Kerimcan Durmaz ve arkadaşları her ne kadar tüm dünya üzerinde hayatı kabusa çeviren korona virüs salgını olsa bile ABD Kaliforniya eyaletinde hiçbir şeye takılmayarak parti düzenlediler. Parti sırasında ne maske ne mesafe gibi en ufak kurallara dikkat edilmeyerek hiçe sayıldığı parti sırasında Kerimcan Durmaz’ın yaptığı dans gösterileri adeta partiye damga vurdu.

Durmaz ve arkadaşlarının sergilemiş olduğu ilginç dansların yanı sıra giydikleri kostümler de sosyal medya hesapları üzerinden büyük bir tartışma konusu haline geldi.

Kerimcan Durmaz’dan şok eden yanıt…

Sosyal medya kullanıcılarından bir tanesi sosyal medya fenomeni hakkında herkesi çok edecek şekilde dikkat çeken bir yorumda bulundu. ‘’ Allah belanızı verecek ama olan her şey sadece masumlara oluyor. Bir gün hepinizin nesli de tükenecek. ‘’ şeklinde yorumunda bulundu. Kendisine gelen yorum karşısında adeta çılgına dönen Kerimcan Durmaz yorum atan takipçisine yanıt olarak ‘’ hepimiz bir gün zaten bu dünyada geberip gideceğiz. ‘’ şeklinde karşılık verdi.

Yazdığı yorum sırasında; ‘’ Bütün insanların nesli tabi ki de bir gün tükenecek ve hepimiz her ne olur ise olsun bir gün geberip bu dünya üzerinden gideceğiz. İşte bu yüzden sen de bu dünyanın tadını çıkar ve içinden nasıl yaşamak geliyorsa öyle yaşa.

Sen nasıl kendi yaşamış olduğun hayatından bu derece memnunsan ben de kendi yaşadığım hayatımdan bir o kadar memnunum. Benim işlemiş olduğum tüm günahların cezasını sen çekmeyecek ya da benim yüzümden ekstra olarak yanman söz konusu olmayacak.

5fc22c055542821bf8ea46af.jpeg

Bu yüzden benim hayatımla ilgilenmek yerine sadece kendi hayatınla ilgilen. Benimkini sen sadece izleyebilirsin. Fakat asla karışamazsın. Allah mısın, Peygamber misin, melek misin sen sanki? Sen de sadece benim gibi sıradan insanlardan bir tanesisin. O yüzden benim hayatıma değil de sadece kendi işine bak. ‘’ tarzında açıklaması ile dikkatleri çekti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.