1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerini üzen Haber Geldi: Milyonlar resmen Ağlıyor! “Yenik Düştü”
Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerini üzen Haber Geldi: Milyonlar resmen Ağlıyor! “Yenik Düştü”

Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerini üzen Haber Geldi: Milyonlar resmen Ağlıyor! “Yenik Düştü”

Sinem Kobal’ın eşi Kenan İmirzalıoğlu’nda üzen haber az önce geldi. Hayranlar bu haber sonrası göz yaşına boğuldu. Peki, Kenan İmirzalıoğlu’na ne oldu?

A+A-

Sinem Kobal’ın eşi Kenan İmirzalıoğlu’nda üzen haber az önce geldi. Hayranlar bu haber sonrası göz yaşına boğuldu. Peki, Kenan İmirzalıoğlu’na ne oldu?

Kenan İmirzalıoğlu Kahreden Haber Geldi: Milyonlar Hüngür Hüngür Ağlıyor! “Yenik Düştü”

Kenan İmirzalıoğlu sergilediği oyunculuğu, duruşu ve beyefendi kişiliği ile Türk halkının en sevdiği erkek oyuncuları arasında yer almakta. Ünlü isim bu günlerde de ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu yapıyor. Başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu’ndan ise az önce üzen haber geldi. Bu haber milyonları şaşkına çevirdi. Yürekler sızım sızım sızlıyor. Peki, Kenan İmirzalıoğlu’na ne oldu?

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974 senesinde dünyaya gözlerin, açtı. Ünlü isim Best Of Model yarışmasında ülkemizi temsil etti ve birinciliği getirdi. Yakışıklılığını kanıtlana Kenan, bu günlerde ekranların vazgeçilmezleri arasında yer almakta. İmirzalıoğlu Ezel dizisiyle tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi. Şimdilerde ATV ekranlarında sunuculuk yapıyor. Hayranlarının gönlünde yer edinen Kenan’ın yatak döşek yattığı öğrenildi. Üstelik eşi de hamileydi. Risk durumu arttı.  Sinem Kobal ise…

Kenan İmirzalıoğlu 2016 senesinde hayatını Sinem Kobal ile birleştirdi. İkili evlilikleri ile sık sık gündeme geliyor. Bu evlilikten Lalin adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Şimdi ise ikinci çocukları geliyor. Ünlü çift doğuma gün sayarken Kenan İmirzalıoğlu’nun illet virüse yakalandığı öğrenildi. Kara haber sonrası İmirzalıoğlu ailesi kahroldu. Bu illet virüs büyük, küçük ünlü demeden herkesi etkisi altına alıyor. Kenan İmirzalıoğlu sağlık durumu ise…

Geçtiğimiz hafta Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuğunu kucağına alacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Bu haber sonrası İmirzalıoğlu ailesine nazar değdi diyebiliriz. Ünlü oyuncu covid-19 oldu. Sağlık durumunun iyi olduğu söylenirken, Sinem Kobal ve Lalin’in ise sağlık durumu ile alakalı henüz bilgi gelmedi. Bir açıklama da gelmedi. Hamile olan Sinem Kobal da vriüse yakalandı mı bilinmiyor. Ünlü oyuncunun sunmuş olduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının da bir süre aksayacağı öne sürüldü. Kenan beye burdan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarız bir an evvel toparlar ve ekranlara döner. Bu illet virüsün ise bir an evvel ülkemizi terk etmesini temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.