1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kelly Brook; İlerleyen Yaşlarda Cinsellik Daha İyi Oluyor!
Kelly Brook; İlerleyen Yaşlarda Cinsellik Daha İyi Oluyor!

Kelly Brook; İlerleyen Yaşlarda Cinsellik Daha İyi Oluyor!

Sevilen İngiliz televizyon yıldızı Kelly Brook sevgilisinin oldukça kıvrımlı vücut hatları olan kadınlardan hoşlandığını söylerken, ilerleyen yaşlarda cinsel ilişkinin her zaman daha güzel olduğunu da itiraf etti. İşte haberimizin detayları sizlerle…

A+A-

Sevilen İngiliz televizyon yıldızı Kelly Brook sevgilisinin oldukça kıvrımlı vücut hatları olan kadınlardan hoşlandığını söylerken, ilerleyen yaşlarda cinsel ilişkinin her zaman daha güzel olduğunu da itiraf etti.

Yaptığı her açıklama ile gündeme gelmeye başaran yıldız isim, bugünlerde bir radyo programında sunuculuk yapmaya devam ediyor. Sürekli gündemden düşmeyen söylemlerinin arasında bu kez cinsellik ile ilgili bu itirafı yer aldı.

‘’Sevgilim Kilo Almamı Problem Etmiyor’’

40 yaşını geçen ünlü televizyon yıldızı Kelly Brook yaptığı her paylaşımda ve söylemde adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak cinsellik için yaptığı itiraf çok konuşulmaya başladı. Seksin ilerleyen yaşlarda çok daha zevkli ve güzel olduğunu dile getiren güzel yıldız, aynı zamanda sevgilisinin kıvrak kadınlardan hoşlandığını da dile getirdi.

1-134.jpg

Pandemiden kaynaklı karantina sürecinde oldukça kilo aldığını ve bazı pantolonlarının artık kendisine olmadığı söyleyen yıldız ancak sevgilisinin bu kiloları hiç sorun etmediğini söylüyor. Gerçekten de sevgilisi bu konuya dair ‘’ Onu her hali ile seviyorum’’ açıklaması yapmıştı.

2-105.jpg

Tabağını Dolduran Kızlardan Değilim!

Sevgilisi ile de yoğun çalışma temposuna rağmen sık sık zaman geçirdiği bilinen ünlü yıldız Kelly Brook sevgilisiyle yaptığı her aktiviteden keyif aldığını da dike getirdi. Yıldız isim Kelly Brook

3-076.jpg

 ’’ Sevgilim onunla beraber oturup da yemek yememi çok fazla seviyor. Ancak ben öyle tabağını salatayla doldurun kızlardan falan değilim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.