1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kefil ya da şart olmadan anında 80 bin TL kredi çekebileceksiniz! PTT’den beklenen haber geldi…
Kefil ya da şart olmadan anında 80 bin TL kredi çekebileceksiniz! PTT’den beklenen haber geldi…

Kefil ya da şart olmadan anında 80 bin TL kredi çekebileceksiniz! PTT’den beklenen haber geldi…

PTT’den uzun zamandır beklenen düşük faiz oranlı kredi fırsatları 80 bin TL ye varan limitler ile sunulacak. Vatandaşlar yaşanan ekonomik zorlukların yaşandığı günlerde merkez bankasından gelen faiz oranı ile beraber kredi almak daha da zor bir hale geldi.

A+A-

PTT bank ihtiyaç kredi kapsamını genişletti ve vatandaşlar için kefil ya da teminat şartı aranmadan destek vermeye devam ediyor. Bir yandan 80 bin TL ye varan limitler ile sunulması bir yandan da düşük faiz oranları uygulanması vatandaşların zorlu günlerde rahat etmelerine olanak sunuyor. Sizler için PTT ihtiyaç kredisi hakkında merak edilen detayları bir araya getirdik. İşte sizler için PTT ihtiyaç kredisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Merkez bankasından geçtiğimiz günlerde gelen faiz oranlarının açıklanmasının ardından kredi paketleri hakkında güncellemeler gelmeye devam ediyor. Bu süreçlerde vatandaşlar da kendileri için uygun faiz oranlarının sunulduğu kredi fırsatlarını araştırmaya başladı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kendileri için uygun oralı kredileri ararken PTT ihtiyaç kredisi kapsamında tam 80 bin TL ye varan alternatifleri sunmaya devam ediyor. PTT tarafından gelen oldukça cazip oranlar ile 36 ay vadeli olarak kredi başvuruları için tam 80 bin TL fırsatları verilecek.

PTT’den emeklilere özel faiz oranlı kredi fırsatları…

PTT vatandaşlar için özel olarak kampanya düzenlemeye devam ediyor. 80 bin TL limitli olarak kredi  başvuruları başladı. Bunun için vatandaşlar PTT maaş müşterilerine kredi fırsatları sunmaya başlar.

Kimler kredi fırsatlarından yararlanabilecekler?

Özel bankalar ile geçtiğimiz günlerde anlaşma yapan PTT şube ağlarını her geçen gün daha da geliştirmeye devam ediyor. Vatandaşların kimlik belgeleri ile beraber PTT bank şubelerine giderek başvuru yapması gerekir. Formu dolduran vatandaşlar 30 bin TL ihtiyaç kredi paketi ile beraber 80 bin TL ye varan fırsatları sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.