1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kate Middleton yüzüğü çıkardı! Dikkatli gözlerden kaçmadı
Kate Middleton yüzüğü çıkardı! Dikkatli gözlerden kaçmadı

Kate Middleton yüzüğü çıkardı! Dikkatli gözlerden kaçmadı

İngiliz Kraliyet Ailesi son günlerde Meghan Markle ve Prens Harry'nin ünvanlarını bırakma kararının etkisini yaşıyordu. Yavaş yavaş bu şoktan çıkılıyor. Kraliyet Ailesi'nin büyük gelini Kate Middleton, dün ziyaret ettiği çocuk hastanesinde

A+A-

Prens William'ın annesi Preses Diana'ya ait olan ve evlilik teklif ederken Middleton'a verdiği 250 in sterlin değerindeki o safir yüzük sürekli Düşes'in parmağındaydı. Ama bu kez o yüzük yerine klasik bir alyans vardı. Bunun nedenine gelince...

38 yaşındaki üç çocuk annesi Cambridge Düşesi Kate Middleton, Londra'daki Evelina Çocuk Hastanesi'ni ziyarete giderken o ünlü yüzüğünü parmağından çıkarmıştı. Bu konudaki merakı gidermek için Kensington Sarayı bir açıklama yaptı. Açıklamada Düşes'in "sağlık ve güvenlik" sebebiyle yüzüğünü parmağından çıkardığı belirtildi.Yani Düşes hem o gösterişli safir yüzüğünü hem de onun yanına taktığı ve Prens Wililam'ın ilk çocukları dünyaya gediğinde hediye ettiği pırlanta taşlı yüzüğü hastanenin kuralları gereği takmamıştı. Onun yerine klasik bir alyansla yetinmişti.

Fakat Kate Middleton, bugün katıldığı etkinlikte yüzüğünü yine parmağına taktı.

Mavi safir ve pırlantadan oluşan yüzük, Prens Charles tarafından Prenses Diana'ya nişan yüzüğü olarak sunulmuştu. Prenses Diana'nın nişan yüzüğü 18 karatlık oval mavi safir ve etrafına dizilmiş 14 küçük elmastan oluşuyor.

Çalkantılı bir dönemden geçen İngiliz kraliyet ailesi bir yandan da günlük hayatın gereklerini yerine getirmeye çalışıyor. Prens Harry ve Meghah Markle'ın oğulları Archie'yi de alıp Kanada'ya taşınmasının ardından ailedeki herkes derin bir nefes alıp yoluna devam etmek için uğraşıyor. Bu üyelerden biri de ailenin gelini ve iddialara göre çok da uzak olmayan bir gelecekte kral eşi unvanı alacak olan Kate Middleton.

38 yaşındaki üç çocuk annesi Middleton; son iki gündür etkinlikten etkinliğe koşuyor. Cambridge Düşesi Middleton dün de patronu oluduğu Evelina Londra Çocuk Hastanesi'ndeydi. Düşes burada hastane görevlilerinin yanı sıra kendisine çiçek veren bir küçük kız çocuğu tarafından karşılandı.

Evliliğinin ilk dönemlerinde kıyafetleri nedeniyle kimi zaman zor anlar yaşayan hatta Kraliçe 2. Elizabeth'in eleştirilerine de maruz kalan Düşes Middleton, bu ziyaret sırasında da sert esen rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.

İngiliz kraliyet ailesine üyesi olan kadınların özellikle de resmi görevlerde belli kurallara uyması gerekiyor. Hatta özellikle de rüzgarla sorun yaşamamaları için kıyafetlerin etek kısımlarının dışarıdan görünmeyen bir yerine ağırlık dikildiği de belirtiliyor.

Middleton çocuk hastanesi ziyareti için geçen yıl da giydiği bir takımı tercih etti. Son dönemde giydiği kıyafetlerin aksine eski günlerdeki gibi daha kısa bir eteği olan bu seçim yüzünden de bütün dikkatini kıyafetinde toplamak zorunda kaldı Düşes.

Otomobilinden inerken aşırı şekilde dikkat gösteren Middleton, bir yandan da elleriyle kıyafetinin eteğinin sorun çıkarmaması için büyük çaba harcadı.

Bir ara rüzgar sert esince çığlık atarak gülen Düşes, hastane kapısına kadar ilerledi. Kendisini karşılayan küçük bir çocuğun verdiği çiçeği almak üzere eğildiğinde de ortaya böyle bir görüntü çıktı.

Kate Middleton, Prens William ile evliliğinin ilk döneminde çıktığı yurt için ve yurt dışı gezilerde kıyafetleri nedeniyle basının manşetlerine çıkmıştı. Sık sık rüzgarla havalanan etekleri yüzünden zor anlar yaşayan Düşes, Kraliçe'nin de tepkisini çekmişti.

Kate Middleton'ın başına gelenlerden sonra Kraliçe 2. Elizabeth, onun gardrobuyla daha yakından ilgilenmesi için bir görevli atadı. Bu gelişmenin ardından da Kate Middleton daha uzun etek boyuna sahip kıyafetler giymeye başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.