1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kar Yağışı sebebi ile okullar tatil edildi! 22 Aralık 2021 kar tatili hangi il ve ilçeler hangileri?
Kar Yağışı sebebi ile okullar tatil edildi! 22 Aralık 2021 kar tatili hangi il ve ilçeler hangileri?

Kar Yağışı sebebi ile okullar tatil edildi! 22 Aralık 2021 kar tatili hangi il ve ilçeler hangileri?

Kar yağışı, kış aylarının gelmesiyle beraber pek çok ilde etkisini göstermeye devam ediyor. Bu yağış hayatı olumsuz etkilemesi ile birlikte pek çok ilden de kar tatili haberleri geldi. Eğitime ara verilen illerde Valilik açıklaması gerçekleştirilirken Vatan'dan sayısı arama motorunda hangi illerde kar tatili var sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki 22 Aralık 2021 kar tatili olan il ve ilçeler

A+A-

Hangi il ve ilçelerde okullar tatil 22 Aralık 2021? Kar tatili olan iller hem öğrenciler hem de veliler tarafından yoğun biçimde araştırılıyor. Türkiye genelinde pek çok ilde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde pek çok ilde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Bazı il ve ilçeler beyaza bürünürken bazı illerde ise karla karışık yağmur devam ediyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin altına düşmüş durumda. Özellikle kar tatili haberleri öğrenciler ve veliler tarafından bu süreçte yakından takip ediliyor.

Peki hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? 22 Aralık bugün kar tatili var mı?

HANGİ İL VE İLÇELERDE OKULLAR TATİL 22 ARALIK 2021?

22 Aralık 2021 Çarşamba günü bazı il ve ilçelerde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi. Özellikle köy yollarının karla kaplanması sebebiyle eğitime ara verilen iller şöyle;

Artvin: Artvin il merkezi ve murgul ilçesinde bir gün süreyle eğitime ara verildiği Artvin Valiliği tarafından duyuruldu. Ayrıca 22 Aralık 2021 tarihinde il merkezi ve murgul ilçesinde engelli ve hamile kamu çalışanları izinli sayılacak.

Safranbolu: Karabük’ün Safranbolu ilçesinde de kaymakamlık tarafından yapılan açıklama ile eğitime bir gün ara verildi. Kamu görevlisi hamile ve engelli çalışanlar da bugün izinli sayılacak.

Kastamonu: Kastamonu Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre yoğun kar yağışı sebebiyle Kastamonu’nun ağlı, Azdavay, bozkurt, Çatalzeytin, Küre, Devrekani ilçelerinde eğitime ara verildi. İnebolu ilçesinde lise ve yaygın eğitim kurumları hariç tüm okullar ile Cide, Doğanyurt, Şenpazar ilçelerinde taşımalı eğitime ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamile personel de bugün idari izinli olacak.

Ağrı: yoğun ve kar yağışı ve fırtına sebebiyle Ağrı’da da bazı ilçelerde okullar tatil oldu. Ağrı’nın hamur Taşlıçay Patnos ve tutak İlçelerinde eğitime ara verildi.

Amasra: Amasra’da devam etmekte olan yoğun kar yağışı sebebiyle tüm eğitim kurumlarında 22 Aralık 2022 günü eğitimi ara verildiği açıklandı., 1 gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilirken uzaktan eğitimin devam edeceği öğrenildi.

Bitlis: Bitlis’in Tatvan, Güroymak ve hizan ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle 22 Aralık Çarşamba günü eğitime ara verildi. Ayrıca Tatvan’da kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan hamile ve engelli personelin idari izinli sayılacağı açıklandı.

Konya: Konya Valiliği yeni bir açıklama yaparak 22 Aralık Çarşamba günü milli eğitime bağlı okullarda ve aile Sosyal hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitime ara verildiğini duyurdu. Ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanları da bugün idari izinli sayılacak.

Muş: 22 Aralık Çarşamba günü muşta da kar tatili ilan edildi. Bugün Muş’ta da Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacak.

Diyarbakır: Diyarbakır’ın kulp ilçesinde de yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün süreyle ara verildi. İlçe milli eğitim müdürü Fatih kaya yapmış olduğu açıklamada köy yollarının ulaşıma kapandığını bu sebeple de taşımalı eğitime de ara verildiğini ifade etti.

Zonguldak: Zonguldak‘ta yoğun kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitimi bir gün süreyle ara verildi. Sadece taşımalı sistemle eğitim veren okullarda 22 Aralık Çarşamba günü bir gün süreyle tatil olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.