1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kar ve fırtına fena vurdu okullar tatil edildi! Hangi İllerde okullar Tatil oldu?
Kar ve fırtına fena vurdu okullar tatil edildi! Hangi İllerde okullar Tatil oldu?

Kar ve fırtına fena vurdu okullar tatil edildi! Hangi İllerde okullar Tatil oldu?

BEklenen kar ve fırtına başladı, üst üste eğitime ara haberleri gelmeye başladı. Çanakkale'de kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitime bigün ara verilirken, Kırklareli'de şiddetli fırtına nedeniyle okullarbir gün tatil edildi. Bir 'okullar dinlence edildi' haberi de Denizli'den geldi...

A+A-

BEklenen kar ve fırtına başladı, üst üste eğitime ara haberleri gelmeye başladı. Çanakkale'de kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitime bigün ara verilirken, Kırklareli'de şiddetli fırtına nedeniyle okullarbir gün tatil edildi. Bir 'okullar dinlence edildi' haberi de Denizli'den geldi...

Kırklareli'inde şiddetli fırtına, Çanakkale, Konya, Bingöl ve Denizli'de ise şiddetli kar yağışı sebebiyle tahsile birer gün ara verildi. Gün içerisinde tahsile ara veren il ve ilçelerin sayılarının artması bekleniyor. İşte hava koşulları nedeniyle tahsile ara verilen il ve ilçeler...

Kırklareli'de şiddetli fırtına sebebiyle okullarda tahsile bigün ara verildi.
Kırklareli Valiliği'nden meydana getirilen açıklamada, "İlimiz Merkezinde ve Kofçaz İlçemizde olumsuz hava koşulları sebebiyle; resmî-hususi bütün okullar ile bağlı bütün öğrenim kurumlarında “karşı karşıya öğrenim” faaliyetlerine 12 Ocak 2022 Çarşamba günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelliler ve hamileler bir gün idari izinli sayılacak" denildi. Açıklamada, 'zorunlu olmadıkça evden çıkmayın' uyarısı yapıldı. 

Çanakkale'de kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitime ara verildi

Çanakkale Valiliği'nden meydana getirilen yazılı açıklamada; olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle 12 Ocak Çarşamba günü, il genelinde taşımalı tahsile 1 gün ara verileceği duyuruldu. Yine il genelinde köy okullarında da öğretmenlerin ulaşımı zor olacağı için öğrenime bir gün ara verildi. Çanakkale genelinde engelli ve hamile amme mensubu bir gün izinli sayılacak. 

Denizli Çameli’de eğitime 1 gün kar tatili verildi

Denizli’nin Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bigün tatil edildi.Çameli Kaymakamlığı tarafınca meydana getirilen açıklamada, “İlçemizde mevcut olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 12 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle, karşı karşıya öğrenime ara verilerek uzaktan eğitimle öğrenim öğretime devam edilmesine, engelli ve hamile personellerin yönetimsel izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir” denildi.

Konya'nın bir ilçesinde eğitime ara

Konya'nın Derebucak ilçesinde kar yağışı sebebiyle yüz yüze tahsile bigün ara verildi. Derebucak'da yoğun kar yağışı sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile bütün öğrenim müesseselerinde çarşamba günü karşı karşıya öğrenime ara verildi. Uzaktan öğrenim sonucu alınan ilçede, engelli ve gebe kamu görevlileri de idari izinli sayılacak.

Bingöl'de öğrenime 2 gün ara verildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, yaşamı negatif etkiledi. Dün gece saatlerinde başlayıp gündüz de tesirini sürdüren kar yağışıyla evler, araçlar ve caddeler karla kaplandı. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 1 metreye ulaştığı ilçede, öğrenime 2 gün ara verildi. Kara Yolları Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekiplerinin, yolların kapanmaması için emekleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.