1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Kanal D’den milyonları üzen ayrılık! Babam çok değişti dizisi erken final kararı mı aldı?
Kanal D’den milyonları üzen ayrılık! Babam çok değişti dizisi erken final kararı mı aldı?

Kanal D’den milyonları üzen ayrılık! Babam çok değişti dizisi erken final kararı mı aldı?

Kanal D ekranlarında iyi aile babası olarak ekranlara gelen Babam çok değişti dizisi bir anda erken final kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda ekranlarda yayın hayatına başlayan Babam çok değişti reytingler karşısında yenik düştü.

A+A-

Başrollerde ekranlara gelen Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın yer aldığı Babam çok değişti dizisinde geçtiğimiz haftalarda ciddi anlamda değişiklikler meydana geldi.

Babam çok değişti…

Babam çok değişti dizisinin beşinci bölümünde senarist değişti ve yola Birol Güven ile devam etme kararı alındı. İyi aile babası isminin Babam çok değişti ismi ile değiştirmesi büyük dikkat çekmişti. Dizinin son bölümleri ekranlara gelirken Naz Elmas da konuk oyuncu olarak ekibe katılmıştı.

Süreç film yapımcılığında ekranlara gelen ve yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün yer aldığı dizide reytinglere değişikliklerin yansımamış olması final kararı almasına neden oldu.

Babam çok değişti dizisinin son bölümü ile reyting listelerinde istediği listeye girememesi ve ilk on program arasına girememesi final kararı alamamasına neden oldu. Babam çok değişti dizisi önümüzdeki 8. Bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.