1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kamu işçileri için beklenen düzenleme: 4 müjde peş peşe gelecek…
Kamu işçileri için beklenen düzenleme: 4 müjde peş peşe gelecek…

Kamu işçileri için beklenen düzenleme: 4 müjde peş peşe gelecek…

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı aracılığı ile sayıları ortalama olarak 1 milyona kadar artış gösteren 696 sayılı kanun ile beraber KHK kapsamında taşeron çalışma hayatından kadrolu yaşamaya geçen süreçli işçiler için açıklamalar geliyor. Üzerinde çalışmaların devam ettiği tayin haklarından becayiş taleplerine diplomaya göre işten geçici görev formülüne kadar birçok şey öncelik oluyor.

A+A-

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı aracılığı ile sayıları ortalama olarak 1 milyona kadar artış gösteren 696 sayılı kanun ile beraber KHK kapsamında taşeron çalışma hayatından kadrolu yaşamaya geçen süreçli işçiler için açıklamalar geliyor. Üzerinde çalışmaların devam ettiği tayin haklarından becayiş taleplerine diplomaya göre işten geçici görev formülüne kadar birçok şey öncelik oluyor. 4 farklı alanda müjde verilecek.

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı aracılığı ile uzman bir kadro üzerinde çalışmaların devam ettiği düzenlemelerin detayları gelmeye başladı. Çalışma süreçlerinin tamamlanması ile beraber makamlara sunumları yapılacak.

Taşeronlar için müjde…

4D taşeron işçi olarak çalışma hayatına devam eden vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar uzun zamandır çalışmalar devam ediyor olsa bile hala net bir açıklama gelmedi. Bu anlarda taşeron vatandaşlar için yakın zamanda 4 farklı alanda müjdeli haberlerin verilecek olduğu gözleniyor. Eğer çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanırsa gerekli olan makamlara sunumları yapılacak ve bu sayede onaylar alınmak için uğraşılacak. Sunulması beklenen çalışmalar arasında;

  1. 4D taşeron işçiler için tayin hakları
  2. 4D taşeron işçiler için geçici görev formülleri
  3. 4D taşeron işçiler için diplomalarına göre gelen iş talepleri
  4. 4D taşeron işçiler için becayiş istekleri ön planda olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.