1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kamu bankaları kesenin ağzını açtı sadece % 49 faiz oranı ile kredi imkanı! Hemen başvuru yapıp alabilirsiniz…
Kamu bankaları kesenin ağzını açtı sadece % 49 faiz oranı ile kredi imkanı! Hemen başvuru yapıp alabilirsiniz…

Kamu bankaları kesenin ağzını açtı sadece % 49 faiz oranı ile kredi imkanı! Hemen başvuru yapıp alabilirsiniz…

Kamu bankaları 36 ay vade ile sadece yüzde 49 faiz oranı ile kredi imkanları vermeye devam ediyor. 6 ay geri ödeme olmadan kredi fırsatları vermeye devam ediyor. Korona virüs salgını ile kamu bankalarından 6 ay geri ödemesiz olarak 0,49 faiz oranı ile kredi verilecek olduğu açıklandı. Kredi ödemeleri nisan ayında başlayacak.

A+A-

Sayısız vatandaşın işini kayıp etmesi ya da ücretsiz bir şekilde izne çıkması kamu bankalarından ilk nisan ayında kredi kampanyaları başladı. 6 ay geri ödemesiz dönemleri de sona erdi. Kampanyanın ikinci ayağı için de başvurular başladı.

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank kapsamında 3, 5, 7,5 ve 10 bin TL kredi fırsatlarına yoğun ilgi gösterildi. 6 ay boyunca geri ödemesi olmayan krediler ile zorluk çekmesinler diye ödemelere ertelemeler verildi. 36 ay vade ile aylık geliri beş bin TL altında olan vatandaşlar ikinci ayak kısmında da başvuru yapabilecek.

Kredi kampanya kapsamında en büyük avantaj olarak da hem 6 ay geri ödemesiz hem de 0,49 faiz oranları ile fırsat sunuluyor olmasıdır. Faiz oranlarının bu kadar düşük olması vatandaşların ödeme yüklerinin de bu kadar hafiflemesi için tercih edildi.

3 farklı seçenek sunuldu

Kredi imkanlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar için;

  1. 3 bin
  2. 5 bin
  3. 7,5 bin
  4. 10 bin TL fırsatlar sunuldu. Her ne kadar ilk başlarda üç bin TL olmasa bile sonradan eklendi.

On bin TL kredi için başvuran vatandaşlar bir anda 3 bin TL çıktığını görünce üç bin TL almak zorunda kaldı.

Geri ödemeler nasıl olacak?

  1. 3 bin TL kredi hakkını kullanan bir vatandaş aylık olarak 133 TL ödeme yaparken ödeme sonunda 3390 TL ödeme yapmış olacak.
  2. 5 bin TL kredi hakkını kullanan bir vatandaş aylık olarak 188 TL ödeme yaparken ödeme sonunda 5640 TL ödeme yapmış olacak.
  3. 7 bin 500 TL kredi hakkını kullanan bir vatandaş aylık olarak 282 TL ödeme yaparken ödeme sonunda 8460 TL ödeme yapmış olacak.
  4. 10 bin TL kredi hakkını kullanan bir vatandaş aylık olarak 376 TL ödeme yaparken ödeme sonunda 11280 TL ödeme yapmış olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.